כללי קמפיין הבחירות שלי

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=121511
יצרתי סדרת מודעות.
רק אציין שגופן הכותרת אמור להיות סקופ של פונטביט והמודעה בסקיצה ראשונית בינתיים.
המודעה על משקל התפילה "אבינו מלכנו עשה למענך אם לא למעננו"
אשמח להערות והארות

• הוסף לסימניות
הרעיון מדהים... הביצוע, אפשר עם כמה פונטים של פונטייפ :) לשנות את התצורה... בהצלחה

• הוסף לסימניות
דווקא לי הציק בעיקר הרעיון,
את הגרפיקה אפשר עוד לשפר -
אבל מה משמע 'למענך, אם לא - למעננו?'
כלומר, תצביע למענך, לעזרתך, לטובתך - תצביע ג'.
אה, זה לא למענך? זה לא מענין אותך?
אוקי, אז לפחות תצביע למענינו!
מדוע שיענין מישהו שסבור ש-ג' היא לא 'למענו' לעזור למשהו שזר לו?
ואם זה לא זר לו, אז זה עדיין למענו...
במקור כמובן הפיסוק הוא שונה, עשה למענך, אם לא למעננו -
אם לא בשבילנו, אז בשבילך.
גם בתור קמפיין זה נשמע לי יותר הגיוני,
למרות שמלכתחילה היה עדיף בעיני לשתף את הקורא יחד 'איתנו', ולא כשני דברים נפרדים.
לא אתה בנפרד, ואנחנו משהו אחר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
אני חשבתי לפנות לקהלים של "נצח" ו"טוב", שגם אם לא הכל מוצא חן בעיניהם-
עולם התורה והילודה בציבור החרדי משותפים גם להם. שיעשו למענם.
לדוגמא: לא אישית למעני כי אני כועסת על החכי"ם ששיבצו וכדו' אלא למען הטיפולים החינמיים וכדו'. אמנם זה נשמע קצת אבסורד אבל זה אמיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי10;931163:
תודה על התגובות.
אני חשבתי לפנות לקהלים של "נצח" ו"טוב", שגם אם לא הכל מוצא חן בעיניהם-
עולם התורה והילודה בציבור החרדי משותפים גם להם. שיעשו למענם.
לדוגמא: לא אישית למעני כי אני כועסת על החכי"ם ששיבצו וכדו' אלא למען הטיפולים החינמיים וכדו'. אמנם זה נשמע קצת אבסורד אבל זה אמיתי.
אבל הטיפולים החינמיים הם גם למענך.
זו אולי הנקודה שצריך להדגיש.
כי להגיד לבנ"א כועס/באמצע מלחמה - על זה שהוא כועס עליו -
תן לו קולות אפילו שלך זה לא ייתן מאומה, זה די ברכה לבטלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה