כללי קמפיין התרמה לפרוייקט חונכים של יד אליעזר

• פותח הנושא א"ב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי לכולם,
זהו קמפיין התרמה לפרוייקט Big Brother של יד אליעזר,
בו מצמידים לילד עם רקע של קשיים רגשיים ולימודיים (בדר"כ ממשפחה חד הורית) חונך בוגר שמתפקד כמו אח גדול ועוזר לילד ("האח הקטן") בכל התחומים.
הקמפיין היה צריך לדבר אל הרגש של התורם ולהצליח לזעזע אותו על ידי חיבור לדמות הילד, ולגרום לו לרצות לפרוס עליו את חסותו.
התורמים קבלו "תעודות" של מגוון ילדים, בהן פורטו הנתונים של הילד וסופר סיפורו.
מתוך מספר סיפורים התורם אמור להתחבר לילד ששבה את ליבו, ולממן לו את החונך. בכל תקופה יקבל התורם "תעודות" נוספות שבהן יפורטו הציונים של הילד, התקדמותו, חוות דעת של המחנך, וכו'.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם, ואם הפרוייקט ריגש גם אתכם... :)

קבצים מצורפים

• report-card4.jpg
    report-card4.jpg
    KB 150.7 · צפיות: 46
  • report-card5.jpg
    report-card5.jpg
    KB 174.1 · צפיות: 23
  • report-card2.jpg
    report-card2.jpg
    KB 218.3 · צפיות: 16
  • report-card3.jpg
    report-card3.jpg
    KB 221.1 · צפיות: 18
  • report-card1.jpg
    report-card1.jpg
    KB 211.3 · צפיות: 14
  • דמויות-חונכים.jpg
    דמויות-חונכים.jpg
    KB 361.7 · צפיות: 19
  • לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 154 · צפיות: 11
  • לוגו2.jpg
    לוגו2.jpg
    KB 574.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ב״ה

וואווו!!! אין מילים.. מרגש מאוד! מושלם!

• הוסף לסימניות
העצוב נקי ומוקפד.

בכנות?
רואים רמה מקצועית גבוהה ואולי גם ציור? את ציירת את הילדים?
אם כן- זה מדהים!

אבל- לא התרגשתי ואני גם חושבת שזה לא מספיק אישי ונוגע ללב.
הייתי מצפה או לראות תמונה אמיתית או ציור בצבעי קרש, וכתב יד של הילד אולי,
ומשהו קורע לב יותר.

• הוסף לסימניות
וואי.
איך מתחשק לי לתרום להם!!
שנים שלא נפגשתי עם פרויקט בסדר גודל כזה.

הרשו לי לספר:
לפני כ-15 שנה, הייתה משפחה בשכונתנו שהיה קשה מאד לילדיהם והרבה מהם עזבו את המשפחה וכו', בקיצור מצב לא רצוי שרק מדרדר את שאר הילדים.
בין הקטנים היה אחד, שילדי השכונה התנכלו לו מדי פעם, הוא לא היה בחברה אולי בגלל עצמו ואולי בגלל משפחתו, והוא היה כר נרחב למשובת אכזריות נעורים..
עד ש.. נהיה לו חבר, הוא פתאום היה נוסע מקדימה ברכב חמוד, ואותו אדם - אברך שראו אותו מדי פעם בשכונה, ניגש פעם לקבוצת הילדים ושאל, למה מציקים מה קרה, נהיה פולמוס כזה נחמד שכולם מדברים ומנסים להרים את הרמה, כשאותו ילד מככב במרכז שווה בין שווה בין כולם.
את ההמשך אתם בוודאי מנחשים, הבחור למד הלאה בישיבות טובות מאד, ועושה הרבה הרבה נחת לכולם.
תמיד שאני רואה אותו אני מקנא ב'חבר' שלו, בזכויות הלא קטנות...

• הוסף לסימניות
ואו
אשריך
מרגש מאוד
והעיצוב פשוט אלוף!!
נותן השראה

• הוסף לסימניות
ווואי!
אין מילים!
הפרויקט מרגש, אבל הביצוע שלך עוד יותר מרגש! והכי מרגש שאת משתפת אותנו:)!
השילוב של הציור והטיפוגרפיה הנקייה מקסים!

• הוסף לסימניות
וואו! זה פשוט יפה!
הטיפוגרפיה, הצבעים והאיורים - מדהים!

• הוסף לסימניות
איזה כיף שהעלית גם כאן וגם בפורום ציור, ככה יכולתי לצלצל לך פעמיים
אבל זה לא מספיק!!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד רמה גבוהה רעיון יוצא דופן....:)
כיף לראות .....

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד ומרגש!!
איזה כישרון חבל"ז
והלוגו יצא מצויין. אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה