כללי קמפיין לחנוכה

• הוסף לסימניות
חשבתי רבות איזה קמפיין אפשר לעשות לקופת צדקה שכונתי בחנוכה, חוץ מהרעיון הנדוש של "להאיר להם את הבית" ויצא לי הרעיון הזה
מה התגובות שלכם על עצם הרעיון
ואם יש לכם איזה רעיון קראייטיבי לנושא אשמח מאוד
תודה מראש

(לכל אלו שישאלו בוודאי מה המסר, אז המסר הוא שבקופה עדיין "תקועים" עם אלו שאין להם כל השנה, והכנסתי סופגניות בכדי לחבר את הרעיון לחנוכה, כי זה בטוח שאף ארגון צדקה לא בא לבקש על חנוכה בעצמה, וגם המודעה היא כסקיצה ראשנית)

קבצים מצורפים

• יש בתים.jpg
    KB 864.9 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע למה לא רואים את המילים אבל אם פותחים את התמונה רואים טוב

• הוסף לסימניות
האשכול שלי נידון להתעלמות מוחלטת???

• הוסף לסימניות
3 שעות זה לא קריטי...

לדעתי כדאי שהתמונות יופיעו באופן יפה ללא אפקטים וכד', ולשפר את הצל.

לגבי הרעיון,
לא הבנתי את השוואה בין הסופגניה לכל השנה,
אם כבר יותר כדאי ללכת על הרעיון באופן הזה:
משפט: זו לא סופגניה לחנוכה - זה לחם לכל השנה.
טקסט משנה: עשרות משפחות מתמודדות עם קשיים קיומיים בלה בלה...

וכן: זה לא גבינה ללביבה - זה מקרר ריק כל השנה.

וכד' על זה הדרך.

• הוסף לסימניות
ההשוואה היא התמודדות של שמונה ימים עם דבר חיוני לימים אלו
להתמודדות 365 ימים עם דברים חיוניים הרבה יותר
והעיצוב עדיין לא השקעתי בזה כלל, וזה רק כסקיצה לגבי הרעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;909073:
ההשוואה היא התמודדות של שמונה ימים עם דבר חיוני לימים אלו
להתמודדות 365 ימים עם דברים חיוניים הרבה יותר

ניתן לשרוד 8 ימים ללא סופגניה - בכבוד.
לא ניתן לשרוד את השנה ללא מטרנה ומזון בסיסי.

לכן הצעתי להעביר את נקודת ההשוואה למקום אוניברסלי יותר,
לומר: זה לא סופגניה לחנוכה - שאפשר להתמודד בלעדיה.
זה לחם לכל השנה - שלא ניתן להתמודד בלעדיו.

הסופגניה נותנת את החיבור לאקטואליה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה הנכם מתעקשים לא להבין אותי
(או שאני מתעקש לא להבין אתכם)
נדמה לי ש 8 ימי החנוכה ללא סופגניות נשמע מזוויע, וביננו אפילו בבית שיתכנו שם לעיתים חוסר מוצרים בסיסיים ישיגו מאנשהו סופגניות לחנוכה

אבל אני אוהב את הביקורת שלכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;909105:
אני לא יודע למה הנכם מתעקשים לא להבין אותי
(או שאני מתעקש לא להבין אתכם)
נדמה לי ש 8 ימי החנוכה ללא סופגניות נשמע מזוויע, וביננו אפילו בבית שיתכנו שם לעיתים חוסר מוצרים בסיסיים ישיגו מאנשהו סופגניות לחנוכה

אבל אני אוהב את הביקורת שלכם

נניח שאני מטעמי דיאטה או בריאות אחליט לוותר על אותם גושי בצק נוטפי שומן ומטפטפי ריבה, יקרה לי משהו? חוץ מכמה ק"ג מיותרים יחסר לי משהו??

אבל למי שחסר מוצרים קיומיים חסר גם חסר.

כקופת צדקה אי אפשר לבוא ממקום של מותרות - ועם כל הכבוד למאכל המסורתי - הוא מותרות, ולבקש מאנשים תנו צדקה למי שאין לו 8 ימים סופגניה, זה לא ילך, כי אותו אחד יאמר: אז לא, לא נורא, פחות אחד יותר נחמד - הלוואי גם אני יכולתי להתגבר.

אבל כשאתה מדבר ממקום אחר ממקום שאומר זה לא מותרות לחם, כי זה לא סופגניה.
גבינה היא לא מותרות, כי היא לא לביבה.
אז יש סיכוי להביא לתובנה - תשמע, זה לא מותרות, חייבים לתרום למען יהיה לנזקקים לפחות את מוצרי המזון הקיומיים, לא רק 8 ימים אלא כל השנה.

• הוסף לסימניות
אגב, אולי עוד כמה ימים אעלה קמפיין חנוכה שעשיתי לקופת צדקה.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הרעיון של פינטל
כי חנוכה מצטייר לי מיד עם בית חם ומלא אור ואוירה
ואם אין סופגניות כנראה עצובים שם נורא...
הרעיונות האחרים שגרתיים מידי, אין בהם חידוש.

• הוסף לסימניות
שלא נגיע ולא נכיר מצבים כאלה!!
אבל זה נשמע נורא להעביר חנוכה בלי לתת לילדים סופגניה לפחות פעם אחת!
(עבורם זה לא מותרות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;909196:
אני אהבתי את הרעיון של פינטל
כי חנוכה מצטייר לי מיד עם בית חם ומלא אור ואוירה
ואם אין סופגניות כנראה עצובים שם נורא...

נכתב ע"י פוסטר;909239:
שלא נגיע ולא נכיר מצבים כאלה!!
אבל זה נשמע נורא להעביר חנוכה בלי לתת לילדים סופגניה לפחות פעם אחת!
(עבורם זה לא מותרות)

נורא ואיום!!
לעבור חנוכה ללא סופגניות... (חוץ ממה שמקבלים בביה"ס ובחיידר)

שאלה לי אליכם,
קיבלתם 3 עלונים.

1. חסר סופגניות לחנוכה.
2. חסר בגדים לחורף.
3. בעיות קיומיות קשות.

לאן הכסף שלכם ילך??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;909269:
נורא ואיום!!
לעבור חנוכה ללא סופגניות... (חוץ ממה שמקבלים בביה"ס ובחיידר)

שאלה לי אליכם,
קיבלתם 3 עלונים.

1. חסר סופגניות לחנוכה.
2. חסר בגדים לחורף.
3. בעיות קיומיות קשות.

לאן הכסף שלכם ילך??

מיג. לדעתי יש צדק בדבריהם.
בשני הפתרונות שהצעת, אני לא חושבת שזה יעבוד, היום כמעט כל אדם שני (במצב טוב) חושב שאין לו מספיק כסף לקנות בגדים (כמובן שכל אחד ברמת חיים שהוא חי בו) או שיש לו בעיות אחרות.

חוצמזה, שזה כבר די באנלי שומעים את זה בכל חור שצץ, כל היום, משכנות ואפילו מעצמך, אז למה שתרצי לתרום אם גם לך יש/אין בעיות וכ'ו...

לגבי הסופגניות, הקמפיין יתאים בדיוק לשבוע, ואח"כ יצטרכו לחפש פתרון אחר.
יש בזה גם משהו שמדבר מאד, דווקא בגלל שזה כ"כ זול, ואם אין להם כסף לקנות סופגניות כנראה שהמצב באמת קשה...

לגבי העיצוב, יש בעיה לכתוב חום על בורדו, זה מאד כהה, ולא יצא ברור בהדפסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;909351:
מיג. לדעתי יש צדק בדבריהם.
בשני הפתרונות שהצעת, אני לא חושבת שזה יעבוד, היום כמעט כל אדם שני (במצב טוב) חושב שאין לו מספיק כסף לקנות בגדים (כמובן שכל אחד ברמת חיים שהוא חי בו) או שיש לו בעיות אחרות.
כל דבר תלוי איך מציגים,
לדוג': "זו לא סופגניה לחנוכה - זה לחם לכל השנה"
לא כל אחד שאין לו כסף מתהדר בחסרון לחם ליום יום... אולי עוף...

נכתב ע"י שער;909351:
לגבי הסופגניות, הקמפיין יתאים בדיוק לשבוע, ואח"כ יצטרכו לחפש פתרון אחר.
יש בזה גם משהו שמדבר מאד, דווקא בגלל שזה כ"כ זול, ואם אין להם כסף לקנות סופגניות כנראה שהמצב באמת קשה...

כשמפרסמים קמפיין בחנוכה מחפשים לקשר אותו לזמן, יעבור החג יפרסמו שוב באופן אחר.
לא צריך להגיע למצב מאד קשה בשביל להחליט שלא קונים סופגניות אלא חוסכים את זה...
זה בהחלט שייך לסקאלת המותרות.
וכמותרות זה לא יכול להניע לצדקה אולי רק בשילוב של גורמים יותר קיומיים.

לדוג' "בחנוכה הם רק חושבים על הסופגניות, לחם אין להם"
כשאתה מדליק נרות חנוכה, בני ביתך סביב והכל מוקף אור וחום אופיניים ריח הסופגניות המטגנות נישא, נחת. בשעה זו זכור את אחיך שילדיהם משוועים למעט מעט מן החום. כן, גם בימינו יש בתים שהקור נושב ואין במה להפיגו, סופגניות נחשקות לא מופיעות על דל שפתיים כאשר גם את הפרוסה האחרונה חצו לשניים.... בלה בלה..וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;909538:
לדוג' "בחנוכה הם רק חושבים על הסופגניות, לחם אין להם"
כשאתה מדליק נרות חנוכה, בני ביתך סביב והכל מוקף אור וחום אופיניים ריח הסופגניות המטגנות נישא, נחת. בשעה זו זכור את אחיך שילדיהם משוועים למעט מעט מן החום. כן, גם בימינו יש בתים שהקור נושב ואין במה להפיגו, סופגניות נחשקות לא מופיעות על דל שפתיים כאשר גם את הפרוסה האחרונה חצו לשניים.... בלה בלה..וכו'

לטעמי הרעיון של פינטל יותר חזק, מכל הבלה בלה הזה (כמו שקראת לזה...;) ) שכבר נמאס לקרא אותו שוב ושוב, "זכור את אחיך המשוועים, הנדכאים המעונים והרצוצים..." מי לא יודע לדקלם את זה בעל פה?, הנוסח הזה מופיע בכל עלון צדקה ראשון.... (וח"ו אם אני נשמעת מזלזלת, זה לא זלזול באנשים שאין להם ובאמת זקוקים לעזרה, אלא זלזול באלו שפורשים את מסכנותם של "העלובים" בצורה"קורעת לבבות ממש..." ותסלחו לי על הציניות....)

הרעיון של פינטל מקביל לכל הפרוט הארוך הזה, אך הוא מוגש קצר לעניין ובעיקר שונה מהקמפיינים הנדושים.

נ.ב. פינטל, לתשומת לב: המשפטים זקוקים למעט שכתוב לשוני כדי שיצטצלו יותר טוב.

• הוסף לסימניות
ממש לא משכנע,
לפי הפרסומת א"א לשרוד יום אחד בחנוכה בלי סופגניה, כמו שא"א לשרוד בלי מטרנה-
וזה שטויות!!!!

• הוסף לסימניות
אולי תנסה:
"יש ילדים שאמא לא תקנה להם סופגניה בחנוכה" אבל... "יש ילדים שאמא לא יכולה לקנות להם גם את הלחם...."(הילדים והאמא יותר נוגע ללב ויותר אישי מ"בתים" אמנם הקטע של הימים טיורד אבל ההשואה פחות מסורבלת) (באפשרות זו אתה גם לא נכנס לקטע הזה שכתבו פה "ומה יקרה לי אם אוותר על קנית סופגניות לילדים מבחינה בריאותית?". נכון, לא יקרה לילדים האלו כלום, (יש פה ציון עובדה שיש ילדים שלא קונים להם, ולא יותר, אבל למי שאמא לא יכולה לקנות לו לחם, יקרה ועוד איך...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה