כללי קמפיין מערך שיעורים לנשמתא דאוריתא בירושלים....

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה צריכה שינוי
תשלח לי קובץ פתוח במייל
ואסביר לך בדיוק
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אל תשנה לגמרי את העיצוב חבל זה נראה מאוד מושקע וזה באמת יחודי ומושך רק צריך לתקן דברים ספציפיים בגלל זה לא משנים כזו סדרה רק את הצד השני כמו הצד הראשון, עריכה לשונית וטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;557543:
אל תשנה לגמרי את העיצוב חבל זה נראה מאוד מושקע וזה באמת יחודי ומושך רק צריך לתקן דברים ספציפיים בגלל זה לא משנים כזו סדרה רק את הצד השני כמו הצד הראשון, עריכה לשונית וטיפוגרפיה

ודאי שאני לא מחליף את העיצוב של המודעות הראשונות (... למעט טקסט צבעים וכו'!)
כוונתי לשאול על הצד השני, להחליף הכל או לשנות משהו ספציפי?!

אולי תגידי לי מה לשנות ;)

נכתב ע"י באלמעלה;557459:
הטיפוגרפיה צריכה שינוי
תשלח לי קובץ פתוח במייל
ואסביר לך בדיוק
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לאיזה מודעות אתה מתכוון ??

אם אתה מתכוון למודעות הראשונות אז כבר עבדתי על הטקסט...

[רוצה שאני העלה שוב לחוו"ד ???]

ממש תודה רבה לכל המסעיים אין עליכם !!!!!!!

יום מצויין!

• הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף לומר חסידי ולא חסידותי

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ לי מה לשנות במערך שיעורים מאחורה???

ממש תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר לראות מה יצא בסוף???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה