זהו, שהעשן מגיע מהסלוגן...נכתב ע"י מאירי5;430239:הסלוגן חזק וחריף....
אבל הסיגריה שלך לא דלוקה, וכזה הרבה עשן, מנין?
לא בעיה כלל בשבילך להגיע לרמה כזו,נכתב ע"י natush;430248:אולי תלמד אותי? (אני רציני לגמרי, בתשלום כמובן)
תודה פיקס, אהבתי.נכתב ע"י +FiX;430263:אברומי, מדהים, כל מילה נוספת מיותרת
נכתב ע"י אברומי נויבירט;430459:זהו, שהעשן מגיע מהסלוגן...
לא בעיה כלל בשבילך להגיע לרמה כזו,
הרשת מוצפת עם מדריכים איך להעתיק ולצבוע דמויות.
חבל לך לבזבז על זה כסף וחבל לי לבזבז סבלנות
תודה פיקס, אהבתי.
מסתבר שעוד מעט יגיע חברנו ישראל (סטודיו) ויעלים את העקבות המרשיעות...
עפ"י סימני הדרך שהשאיר בהודעות שלפני, ויכול להיות שבצדק.
נכתב ע"י אברומי נויבירט;430459:מסתבר שעוד מעט יגיע חברנו ישראל (סטודיו) ויעלים את העקבות המרשיעים...
עפ"י סימני הדרך שהשאיר בהודעות שלפני, ויכול להיות שבצדק.
נכתב ע"י studio dv.d;430498:טוב טוב
עכשיו יש הוכחה שאני עושה משהו בפורום, אה...
נכתב ע"י אלי ויסברג;430620:ושתה ויסקי עם קולה בכוס ברנדי שמישהו הביא לו מתנה לבר מצווה של הבן.
.
נכתב ע"י park;430622:וכשאני צועק עליהם התגובה היא מה יש לך העיקר האלכוהול!
נכתב ע"י park;430622:כל פורים אני מתחלחל כשאני רואה בחורי ישיבה מבזבזים אצל הגבירים שהם מתרימים בקבוקים של 200$ עם ספרייט.
וכשאני צועק עליהם התגובה היא מה יש לך העיקר האלכוהול!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים