כללי קמפיין פרסומי

• הוסף לסימניות
חנות למוצרי מדיה...
המשך יבוא אי"ה.

קבצים מצורפים

• Graphic8.jpg
    KB 266.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מעולה!

וואו, איך אני במתח...

אני תמיד אוהב לראות את הפרסומות מחו"ל, יש להן טעם כל כך שונה...

• הוסף לסימניות
מיוחד!
נראה רציני ומושך

• הוסף לסימניות
מסקרן...

• הוסף לסימניות
לרטש את הגלגל.
דחוף.

הרעיון מעולה. (אם אני חושב שקלטתי נכון)

• הוסף לסימניות
אתם רוצים להגיד לי שכולכם הבנתם מה כתוב שם באנגלית:confused:

אולי תרגום?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה קורקינט (בלי קשר לאשכול הטעון של מורדוך.........)

• הוסף לסימניות
תרגום (נראה לי...)

אה... אה... אהממ...
מה זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
אביגדער נישט קיין אידיש חוטש ענגליש.

• הוסף לסימניות
אם מותר לקרטק:
לע"ד קצת הגזמתם מדי עד שזה כבר לא עשה את מלאכתו.
כדי שפרסומת מסקרן יעבוד צריכים שיהי' אפשרות להרואים לדעת סו"ס מה זה. כגון ע"י ידי הסתכלות חזקה על הפרסומת (לדוגמה: "הפתרון תמצאו אם תקראו כל מילה של הפרסומת). אם לא תגיד לאנשים מה שאתה רוצה הם לא ידעו.

ואפילו את"ל שזה עובד וכל אחד זוכר פרסומת לשבוע הבא, צריך להיות הרבה יותר קשר ביניהם שיתפסו שזה זה (כגון שיהי' כתוב שבשבוע הבא יהי' התירוץ בדף פלוני). גם עשיתם פרסומת "מסקרן" לדף החיצון, ולא היה ברור אם זה מקושר לאותו שבפנים. (אולי באמת לא היה). אם זה היה מקושר, היה צריך להיות הרבה יותר רמז לזה, בצבעים, בתמונות, או מילים? לא היה. (רק בזה ששניהם היה בסגנון "מסקרן")

בכלל הכוח של פרסומת מסקרן קצת מוגזם בינינו, לא תראה את זה בחברות הגדולים (ז"א שלא מבינים כלום אפילו אחר הקריאה), המטרה שזה יהי' הכי ברור, וסקרנות רק באופן מעניין שיסתכלו. אנחנו שעוסקים בענין מדייקים בכל פרסומת מה זה, אנשים שמגיע להם עשרות פרסומאות בדואר לפעמים מסתכלים לחצי דקה "מה רוצים כבר למכור לי השבוע" ואם לא מבינים מה שכתוב, מסתכלים הלאה. הם לא כ"כ צמאים, ולא יעבדו מדי קשה לדעת מה מפרסמים, בשביל סקרנות. (אם כן, היה יכולים למכור את המודעות בחנות - רק מי שמשלם ידע מה מפרסמים, וכל אחד יקנה מסקרנות)

זה בעצם פירסום שאומר "אני לא אומר לך מה שאני מפרסם".

אני כותב את זה בשביל שכל הפרסומאות האלו עולים הרבה כסף, ואם היה כתוב בכל אחד מהם מה שרוצים שכל אחד ידע, זה היה נכנס הרבה יותר עמוק להרבה יותר ראשים.

אולי אני לא צודק, לעולם לא נדע.

• הוסף לסימניות
עסעמסי אתה בעקרון צודק, כי אתה לא יודע מה היה הפאשלה בשבוע האחרון...:(
המודעה פשוט לא נכנסה להמודיע... ומה שכן פרסמו אח"כ הי' כבר מודעות הפתיחה. וחבל.
כבר לא הי' טעם לחזור על מודעה מספר 3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה