כללי קמפיין קופה של צדקה - רמת בית שמש

• הוסף לסימניות
קמפיין עבור קופה של צדקה ברמת בית שמש
<O:p</O:p
האסטרטגיה של הקמפיין הייתה בנויה שהעניים שרויים במתח נורא במשך כל הימים שלפני פורים. ואפילו ביום הפורים עצמו. ולכן חיפשנו פתרונות איך אפשר להוריד את המתח של העניים<O:p</O:p
הפיתרון הוא: התחייבות מראש של תושבי העיר שיתנו סכום מסויים ביום הפורים, וכך נוכל לעדכן את העני עוד לפני פורים איזה סכום יקבל בסופו של יום
<O:p</O:p
להמשך קריאה הקישו כאן >>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1547894:
חשבתי שזה הקמפיין של ה"הלו קיטי...."
אתה מתכוון ל"הלו-קופה" :)
זה היה ברמת בית שמש א'

• הוסף לסימניות
אחלה קמפיין
מושקע ומוצלח!

• הוסף לסימניות
הקפצה אחרי שנה תמימה. אבל לא לחינם:

לקח לי כמה ימים לחזור לעצמי, עד שהחלטתי לכתוב על זה בפורום: ביום הפורים טיילתי בשכונה מסויימת בירושלים, והייתי המום לראות קמפיין שלם לקופה שכונתית מועתקת אחת לאחת מהקמפיין שעשיתי בשנה שעברה.
כל התהליך, הסלוגנים, הג'ינגלים, הכל.
מפני הכבוד, אני נמנע מלחשוף את שם הקופה שעשתה זאת.
כמה מוזר לראות אנשים שלוקחים קמפיין שלם שהושקע בו מאות שעות של תוכנון ואסטרטגיה, ולהעתיק אותו בשלמותו, ללא פירור של מצפון...

אל דאגה, אני אפילו לא חושב על הכיון של תביעה בגין הפרת זכויות יוצרים. אלא שזה פשוט בושה לאנושות, בושה לאינטלגנציה!

גם השנה יש לי חמישה קמפיינים מוצלחים שניהלתי לקופות שכונתיות וקופות קהילתיות. אבל הסיפור הזה מרתיע אותי מלשתף. מרתיע אותי לחשוב שהשיתוף יכול לגרום לאנשים גם בשנה הבאה לקחת את כל העמל שלי ולהעתיק אותם מבלי להניד עפעף... :(

מתוסכל...

• הוסף לסימניות
ואוו. הזוי וכואב!!
אי אפשר להאמין .. :(

• הוסף לסימניות
שאני קוראת פה בפורום כבר פעם שניה על תופעה כזו אני ממש מתחלחלת, ועוד לקמפיין של צדקה, לא יאומן!
המילים שנכתבות הן עדינות מדי ל'פשע' הזה...:mad:

• הוסף לסימניות
מקומם... אולי תתן למישהו אחר לעשות את העבודה במקומך? למה לוותר להם?

• הוסף לסימניות
לא מחייב שזה הגיע מהפורום אולי בעלי הקופה ההיא התקשרו עם בעלי הקופה המדוברת כי אהבו את הקמפיין?
כפי שקרה לי שמישהו נהנה מעבודה מסוימת וביקש "מצוה" מהלקוח שישלח לו את כל הפידיאפים כי זה ללא כוונת רווח והוא כבר ימצא גרפיקאי שיטפל בזה. למזלי הלקוח שלי יידע אותי על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;2041943:
לא מחייב שזה הגיע מהפורום אולי בעלי הקופה ההיא התקשרו עם בעלי הקופה המדוברת כי אהבו את הקמפיין?
כפי שקרה לי שמישהו נהנה מעבודה מסוימת וביקש "מצוה" מהלקוח שישלח לו את כל הפידיאפים כי זה ללא כוונת רווח והוא כבר ימצא גרפיקאי שיטפל בזה. למזלי הלקוח שלי יידע אותי על זה.

:eek:
תענוג לראות איך הקופה של צדקה ממציאה את עצמה כל פעם מחדש! יישר כח!
כל פעם אני נהנית לנתח את האסטרטגיה שלה.
מאד כואב לשמוע שעבודות עוברות בכזו חופשיות לכל דצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;2041943:

בדקתי, לא היה שום בקשת רשות משום גורם מוסמך.

ת'אמת, זה קצת מחמיא שמעתיקים אותי. כי זה אומר לי שהקמפיין היה מוצלח.
אבל עדיין כואב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;2041852:
מקומם... אולי תתן למישהו אחר לעשות את העבודה במקומך? למה לוותר להם?

בית משפט - לא בא בחשבון.
בדין תורה - אני יוציא מהם אולי כמה מאות שקלים. אחרי טילטולים של שנים...

שוין, חבל על הרוק...

• הוסף לסימניות
שילוב מצוין של אסטרטגיה קופי ועיצוב מדויק!

תמסור ד"ש לאסטרטג:)

• הוסף לסימניות
אולי אני מפספס משהו אבל אני לא מצליח למצוא את הקריאייטיב או את האסטרטגיה המבריקה.
משום מה בעיני זה נראה כמו שנור קלאסי וטיפוסי. כנראה שאני לא מבין בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2043574:
אולי אני מפספס משהו אבל אני לא מצליח למצוא את הקריאייטיב או את האסטרטגיה המבריקה.
משום מה בעיני זה נראה כמו שנור קלאסי וטיפוסי. כנראה שאני לא מבין בזה.

שעיה, אני יגלה לך סוד שלמדתי בדרך הקשה...
הקריאייטיב והאסטרטגיה בגיוס תורמות לצדקה, לא דומה ולא כמו בקמפיינים רגילים, בכלל.
כל מה שאתה יודע ולמדת על אסטרטגיה וקריאייטיב - תמחק. כן, בלי פחד, תמחק הכל!
משהו שונה, משהו אחר, משהו שמי שלא יודע לא יבין.

אולי אני נשמע קצת מגוכך, אבל אחרי עשרות קמפיניים למדתי את זה, בדם.
ויש תוצאות בשטח, לטוב ולמוטב...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
מרשה לעצמי להתערב,
מתוך היכרות עם התחום מקרוב.

א. עבודה מושקעת ויפה מאוד.
ב. לא רואה סיבה הגיונית, למה לא לפנות למנהלי הקופה שהשתמשו בקמפיין ולדרוש תשלום,
יתכן וזה יגיע גם בלי להגרר לדיני תורה.
ג. לגבי האסטרטגיה בקמפיינים של קופות הצדקה,
מהיכרות, הקו של האיסטרטג א. זייבלד תואם לקמפיין שהוצג פה. וידיו רב לו בתחום.
אך בשום אופן לא ניתן לקבוע קו אחיד ומחייב לכל הקופות.
בכל שכונה או עיר בנתה לעצמה הקופה תדמית מסוימת ועל פיה מותאם הקו הפרסומי.
כמובן שהעיצוב צריך להיות יציב מאוד אך לא מחייב שיהיה אגרסיבי.
והדברים נכתבים עם תוצאות בשטח של קמפיינים רבים מסוג שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;2044431:
מרשה לעצמי להתערב,
מתוך היכרות עם התחום מקרוב.

א. עבודה מושקעת ויפה מאוד.
ב. לא רואה סיבה הגיונית, למה לא לפנות למנהלי הקופה שהשתמשו בקמפיין ולדרוש תשלום,
יתכן וזה יגיע גם בלי להגרר לדיני תורה.
ג. לגבי האסטרטגיה בקמפיינים של קופות הצדקה,
מהיכרות, הקו של האיסטרטג א. זייבלד תואם לקמפיין שהוצג פה. וידיו רב לו בתחום.
אך בשום אופן לא ניתן לקבוע קו אחיד ומחייב לכל הקופות.
בכל שכונה או עיר בנתה לעצמה הקופה תדמית מסוימת ועל פיה מותאם הקו הפרסומי.
כמובן שהעיצוב צריך להיות יציב מאוד אך לא מחייב שיהיה אגרסיבי.
והדברים נכתבים עם תוצאות בשטח של קמפיינים רבים מסוג שונה.

למי שלא שם לב, האשכול כבר במצב של "פג תוקף"
ההקפצה באה בעקבות תגובה מס' 5.
ובכל זאת, אין מניעה מלהמשיך לדון בנושא, זה מבורך...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שמתי לב.
רק שנראה לי ששלושת הנקודות רלוונטיות לשנה זו, במיוחד ב.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה