כללי קמפיין "שח-מט" של אולמן

• הוסף לסימניות
שיתוף: קמפיין למנהל חשבונות ויועץ מס'.

קמפיין המשך לקמפיין שכבר התפרסם לפני מספר שנים. [ניתן לצפות בקמפיין הקודם כאן]

הקונספט: שירות ברף גבוה. מבלי להזכיר את המילה "שירות".
משחק ה"שח" נחשב למשחק עם חשיבה מעמיקה, ותכנון מהלכים קדימה. כך גם בניהול חשבונות צריך לחשוב יותר ממהלך אחד קדימה, כדי שלא תמצא את עצמך יום אחד במצב של "מט"...

תהנו!

• הוסף לסימניות
אני יודע שיהיו כאלה שיפריע להם שהכלים של המשחק לא במרכז המשבצות.
אבל עשיתי זאת בכוונה תחילה, כדי שלא יתמקדו בנושא של "המשחק האמיתי". ויפספסו את הפואנטה שאני רוצה לשדר בפרסום.

הערות והארות עדיין מתקבלים בברכה :)

• הוסף לסימניות
הכול מקסים! ממש משדר את הרעיון בצורה קולעת וברורה
הייתי פונה אליו (אם לא היתה לי כבר יועצת מס מעולה...)
רק דבר אחד קטנטן, אבל בעבודה כ"כ מושלמת הוא בולט- כדאי לשנות את הפונט של האנגלית בכתובת המייל למטה לפונט תקני שמשתלב עם הפונט העברי, אבל זה בקטנה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
יכול להיות שכדאי לשטח עוד קצת את המשבצות בפרספקטיבה?
זה נראה לי כאילו זה לא מושלם עם זווית כלי המשחק. הם במבט חזיתי והרצפה קצת מלמעלה.
במבט בעיתון לא שמתי לב, רק עכשיו.

• הוסף לסימניות
שחקת אותה טוב! קלעת בול!
קמפיין מושקע ברמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה