כללי קמפיין תכשיטים לחגים -מזוית שונה.

• הוסף לסימניות
אז כמו שאתם רואים, קמפייין שמבוסס על מודעות של חצי עמוד מתחלפות - כל שבוע משהו אחר, ובכל מקומון משהו אחר. שיהיה מעניין, ומסקרן את הקוראים - מה יהיה הפעם.. ובעיתונים האחרונים שלפני סוכות אנחנו עושים עמוד שלם.

הקמפיין התחיל כשבועיים-שלוש לפני ר"ה.

אשמח לשמוע תגובות, הערות או אפילו סתם פירגונים.. :)

קבצים מצורפים

• קמפיין תשרי - חצאים-01.jpg
    KB 520.4 · צפיות: 24
  • קמפיין תשרי - עמוד שלם-02.jpg
    KB 290.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מושלם!
כבר הרבה זמן שלא ראיתי כזו עבודה נקיה, מעניינת ומביעה.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי שום ההערות
רק מחמאות

ממש עדין, נעים, נקי, יפהפה.

• הוסף לסימניות
כיף לראות!
פשוט מושלם!

הרקע התכלת מה זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
קצת הפריע לי התכלת הזה שהוא מידי נקי ולא כ"כ נשי...
אבל בכ"א ממש בא לי לקנות וזה העיקר :)

• הוסף לסימניות
הרקעים זה פשוט - מברשות..
לגבי התכלת שהוא לא מספיק נשי לדדעתך - זה דווקא מצויין לי - המודעה פונה לגברים!! מודעה שתהיה נשית מדי לא תתפוס את העין של הגבר..

• הוסף לסימניות
יפה יפה!

והרקע מצויין - תכלת מתאים גם לגברים מחד, ומאידך - בחרת בגוון רך ונעים שמתאים לנשים.

רק בקטנה, בתור חובבת טיפוגרפיה מושלמת (טיפוגרפיה מושלמת, לא אני, כן?...:))
הרשי לי להציע לך סידור שונה של הטקסט בחלק העליון - אפשר כמובן לחלוק עלי, אבל לדעתי זה מאד מסדר את המודעה בעין.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 420.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
גם אני חובבת טיפוגרפיה מושבעת. טיפוגרפיה לא טובה מורידה בעיני את ערך המודעה - תהיה יפה אשר תהיה. רק שהבלוק כבר נמאס, לגמרי!! היום מאד נכנס יישור לימין. בלוק יותר יתאים לטקסט שבא בסוף המודעה, למטה, בצד וכו'..

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי, בלוק הוא לא תמיד טיפוגרפיה מושלמת, ופה הרבה יותר מתאים לזרימה של המודעה היישור הצידי
ועוד דבר, אם עושים בלוק, חייבים להקפיד שהרווחים בין המילים יתיישבו טוב לעין, פה הם ממש צורמים, רווחים גדולים ומגושמים.

• הוסף לסימניות
מדהים!

אין מילים!
מה זה?תמונות של מים או מה?
אגב אפוא התפרסם?

• הוסף לסימניות
יתכן. כתבתי שאפשר לחלוק עלי, לטעמי - כאן בעיקר בגלל הרווחים הקטנטנים שישנם בסוף כל שורה לשורה מתחת - זה קצת מפריע היישור לימין.

וברור שכאן הם יהיו צורמים. מדובר בדקה וחצי השקעה בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;646022:
אין מילים!
מה זה?תמונות של מים או מה?
אגב אפוא התפרסם?

כבר כתבתי - אלו בסה"כ מברשות. (טוב, זה לא כזה בסה"כ, לקח לי המוןזמן להגיע אליהם ולמצוא את מוצלחים ולהתאים וכו'..)

התפרסם במקומונים בבית שמש

• הוסף לסימניות
מדהים, בעיקר הרעיון לפרסם חצאים באמירות שונות.
אני גאה שיש מעצבות שהן פרסומאיות - עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;645989:
לגבי התכלת שהוא לא מספיק נשי לדדעתך - זה דווקא מצויין לי - המודעה פונה לגברים!! מודעה שתהיה נשית מדי לא תתפוס את העין של הגבר..

כן, רק אח"כ שמתי לב לקהל יעד.
חבל שזה רק בבי"ש.......

• הוסף לסימניות
מאד עדין ויפה.
כל הכבוד...

• הוסף לסימניות
מודעות ממש יפות!
אני עוד זוכר את הפרסומות הקודמות, והמוצלחות, שעשית לו, עם התכשיט והרקע המוזהב..
אני מסכים איתך לגמרי סידור הטקסט, אל תשני אותו, זה יפה מאוד ככה.
רק שני דברים ק-ט-נ-ט-נ-י-ם הציקו לי:
1. המים ברקע במודעה באנגלית - לא באותה רמה כמו השאר, כדאי שתחליפי אותם או פשוט להעתיק ממודעה אחרת.
2. ה30% במודעה הגודלה - המסגור שלו לא מוצלח, נראה חתוך ולא אחיד בצדדים.

חוץ מזה, מאוד מרשים, ואהבתי את בחירת הצבעים, משדר קלאסיות אבל גם רעננות.
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;645989:
הרקעים זה פשוט - מברשות..

מה זאת אומרת מברשת? בפוטושופ?
יש אפשרות לקבל את המברשות?

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה