דרוש מידע קמפים לבנות בארה''ב

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה ומידע דחוף-
אני וחברה שלי מעוניינות החופש לטוס לקמפ בארה''ב להיות מדריכות
לתקופה של איזה חודש- חודש וחצי
שתינו דוברות אנגלית ברמה גבוהה מאוד (אני דוברת)
אנחנו מחפשות מידע על קמפים עם רמה רוחנים גבוהה (מתאים לבנות סמינר)
וחוייתי מאוד
שמעתי על סטרנברג ואמונה- אשמח לשמוע עוד עליהם....
וגם אשמח מאוד לשמוע מבעלות נסיון המלצות על קמפים אחרים מומלצים....
ואם אפשר-טיפים, ועוד...
עוד משהו-
אשמח למידע גם על האם מקבלים משכורת- הבנתי שיש קמפים שמשלמים מינימום +
תודה מראש....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לתקופה של איזה חודש- חודש וחצי
רוב הקמפים מתקיימים ב2 מחזורים של חודש כל אחד. אז או חודש או חודשיים.
אנחנו מחפשות מידע על קמפים עם רמה רוחנים גבוהה (מתאים לבנות סמינר)
הסגנון שונה מאד בין הסמינרים בארץ לרמה של הקמפים.
וסטרנברג לא דומה בכלל לסמינרים בי"ע הרגילים בארץ. אין לי מושג מה הקמפ השני שהזכרת.
וחוייתי מאוד
כל קמפ יהיה חוויתי למי שבאה מכאן.
אשמח למידע גם על האם מקבלים משכורת- הבנתי שיש קמפים שמשלמים מינימום +
התשלום תלוי בגיל, וברוב הקמפים הוא נמוך מאד.
מדריכות ומדציות (JC) מקבלות גם טיפים מהחניכות, שזה מצטבר לסכום יפה, אבל הרבה קמפים דורשים שהמדריכות יהיו בוגרות שלהם- ולישראליות שמגיעות נותנים תפקידים אחרים שבד"כ לא מקבלים טיפים בהם.
בד"כ מי שהולכת לא הולכת בשביל הכסף...

• הוסף לסימניות
יש מקומות שצריך לשלם להם על השהות בקמפ וזה הרבה
ומצד שני מקבלים טיפים נמוכים מאוד
לחשבן מראש שזה יוצא המון כסף- טיסה שאת משלמת בעצמך:) קניות כמובן:)
לישראליות הם נותנים להיות בסוג תפקידים מסוים בדרך כלל:
מדריכות לday camp של ילדי הצוות/ מדריכות לסדנאות וכו'
להיות מדריכה או מדצית של קבוצה פחות ידוע לי שנותנים לישראליות, גם אם את ברמת שפת אם
בגדול זו חויה חיובית מאוד שנותנת הרבה כלים לחיים- עצמאות ,בטחון עצמי, התמודדות עם אתגרים בעצמך, השתלבות בחברה.
למי שיכולה ,
ממליצה!! שווה המון.
צריך לדעת מראש שאת באה להנות ויש הרבה אתגרים בדרך- האמריקאיות מתייחסות אליך לפעמים כנודניקית והן בתוך עצמן כך שאת לא חסרה להן בכלל.
כמובן שצריך לשים לב מבחינה דתית כך שמה שנקרא אצלם חזק שונה מהמושגים כאן בארץ וצריך להיות מאוד חזקים רוחנית כדי לא להגרר.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאנחנו באוקטובר אבל אני רוצה לברר כבר מעכשיו כדי להיות מוכנה כבר לרישום שהוא בחורף....
לגבי תשלום- זה רק בונוס נחמד שכלל לא חשבתי עליו ולא הייתי מודעת אליו אבל כששמעתי שיש- אז גם על בונוסים שווה לברר!
וכן אני מודעת לעלויות של הטיסה וכו'😥😉
לגבי סטרנברג- אשמח אם מישהי תפרט לי יותר על הרמה הרוחנית שם...
ולגבי להיות מדריכה-
שמעתי ממי שהיתה בקמפ אמונה- ישראלית מפה- שהיא הייתה מדריכה והיא קיבלה גם שכר מינימום אז אני רואה שזה כן מאוד אפשרי להיות מדריכה למרות שאת ישראלית..........
אשמח אם תמליצו לי על קמפים ספציפים- זה יעזור לי מאוד.....

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאנחנו באוקטובר אבל אני רוצה לברר כבר מעכשיו כדי להיות מוכנה כבר לרישום שהוא בחורף....
לגבי תשלום- זה רק בונוס נחמד שכלל לא חשבתי עליו ולא הייתי מודעת אליו אבל כששמעתי שיש- אז גם על בונוסים שווה לברר!
וכן אני מודעת לעלויות של הטיסה וכו'😥😉
לגבי סטרנברג- אשמח אם מישהי תפרט לי יותר על הרמה הרוחנית שם...
ולגבי להיות מדריכה-
שמעתי ממי שהיתה בקמפ אמונה- ישראלית מפה- שהיא הייתה מדריכה והיא קיבלה גם שכר מינימום אז אני רואה שזה כן מאוד אפשרי להיות מדריכה למרות שאת ישראלית..........
אשמח אם תמליצו לי על קמפים ספציפים- זה יעזור לי מאוד.....

אני הייתי בקאמפ רננו

המלצה ופרטים בשמחה במייל.
תכתבי מייל ואשלח לך...

• הוסף לסימניות
אנ י עם אנגלית בסיסית יש קעמפ שאוכל לסעו אליו בשביל ההנאה יקבלו אותי לתפקיד מסוים למי שיש ידע בשבילי ודרכי הגעה אליהם תודה רבה ושנה טובה

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרט קצת?
רמה רוחנית, כמה זמן הקמפ נימשך, גילאים, סיכוי לבת מהארץ עם אנגלית רמה מאוד גבוהה+ בת דוברת להיות מדריכות, אופי הקמפ, המלצה אישית וכו......
(מקווה שזה לא מידי הרבה😥😉😂)

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרט קצת?
רמה רוחנית, כמה זמן הקמפ נימשך, גילאים, סיכוי לבת מהארץ עם אנגלית רמה מאוד גבוהה+ בת דוברת להיות מדריכות, אופי הקמפ, המלצה אישית וכו......
(מקווה שזה לא מידי הרבה😥😉😂)
אם תרצי- תשלחי הודעה בפרטי, אענה לך...

• הוסף לסימניות
טוב שאת כבר מתכוננת... באמת הרישום הרבה לפני שזוכרים בכלל שיש קיץ.
קחי בחשבון שלכל קמפ יש המוני קופצות על תפקיד המדריכות - מהחניכות עצמם שבגרו.
גם מבחינה כלכלית, טוב לתכנן את הכרטיס כמה שיותר מראש. גם הכרטיס יותר זול, וגם לזכור לעשות דרכון (למי שעדיין אין) וגם ויזה.

• הוסף לסימניות
להיות מדריכה בקמפ - נותנים רק לבנות שהיו קמפריות והיו כמה שנים בקמפ וזה התפקיד הכי נחשק.
יש קמפים שאפילו בנות שהיו בקמפ לא מקבלים לתפקיד.
התפקידים שנותנים בדרך כלל לישראליות זה- שמירה על ילדים של הצוות, מטבח וכזה סגנון.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
טוב שאת כבר מתכוננת... באמת הרישום הרבה לפני שזוכרים בכלל שיש קיץ.
קחי בחשבון שלכל קמפ יש המוני קופצות על תפקיד המדריכות - מהחניכות עצמם שבגרו.
גם מבחינה כלכלית, טוב לתכנן את הכרטיס כמה שיותר מראש. גם הכרטיס יותר זול, וגם לזכור לעשות דרכון (למי שעדיין אין) וגם ויזה.
איסתא
זה לוקח יום

• הוסף לסימניות
הזכירו כאן קעמפ אמונה- זה של חב"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת