איזה שלושה? הקטנה בת שלושה חדשים. אנחנו חבורה נכבדה של שמונה נפשות.נכתב ע"י sarit_f;1338843:אני לא חושבת שזה התפרעות עם 3 ילדים, זה תלוי עד כמה אתם גזעיים..
נכתב ע"י נוי;1338893:איזה שלושה? הקטנה בת שלושה חדשים. אנחנו חבורה נכבדה של שמונה נפשות.
והגזעי פה? זה בעלי. אני אקח כמה גלולות הרגעה, ואזרום...
הצעתי לו לעשות קמפינג בחצר הבית שלנו. נשמע לי פסטורלי וגם נוח.
נכתב ע"י גלבוע;1339005:עשינו את זה גם, בפארק הירדן.
חם נורא, יש לציין.
היה אפיק של נחל לידינו, ורוב המשפחה רבצה במים כמעט כל היום, כמו היפופוטמים
הבגדים מתלכלכים נוראות, וכתמי בוץ יורדים בקושי. לבוא עם שמאטעס.
השירותים והמקלחות היו .... לא לאיסטניסטים
הילדים נשארו עם זכרונות מתוקים ורק רוצים עוד פעם.
מזרונים - חובה!
סנו די ...
תאורת לילה ניידת - מומלץ מאד.
גזיה לקפה ולחביתות
נכתב ע"י sarit_f;1338949:משום מה ה"בת שלושה חודשים" היה נראה לי כמו שלושה ילדים..
בקיצור, כמו שכתבו פה, חייבים להיות מצויידים כמו שצריך
אני תמיד "סחבתי" איתי את כל הבית, וב"ה לא היה חסר לנו כלום,
בעוד אחים שלי רעדו מקור כי לא היה להם מספיק שמיכות וכו' ולגיסתי נגמרו הבגדים להחלפה לילדות..
(אני לא יודעת מה מזג האויר ברמת הגולן בלילה עכשיו, אבל בפסח הלילות היו מאד קרים, סחבתי איתי שמיכות פוך, שמיכות צמר, כריות, מגבות.. לא התקמצנתי)
מה שכן צריכים המוון מקום באוטו, לקחת בחשבון..
מרוב שהאוטו היה מלא, זה היה ממש פרוייקט לצאת ולהיכנס ממנו..
אז כמו שאמרתי - מספיק בגדים, מספיק שמיכות וכריות שיהיה נח לכולם, מגבות, לחשוב על כל דבר, אפילו.. קסמי אוזניים (אצלנו זה פריט הכרחי)
אוכל? אצלנו בעיקר עושים מנגל, צהריים וערב. בבוקר הגברים היו קופצים לסופר אחרי התפילה (היינו בחורשת טל, ככה שזה ממש צמוד לקרית שמונה) וקונים קצת גבינות, לחמניות, שוקו, ואם יש לך אמגזית - אז תבנית ביצים, לחביתות..
בחורשת טל יש אפשרות לשכור מקרר (יש חדר גדול של מקררים, עם מפתחות)
חשוב מאד להיות במתחם מסודר, עם מקלחות ושירותים!
לילה אחד פשוט פתחנו אוהל על שפת הכינרת.
ואז היה סיוט בבוקר לחפש שירותים.... זה זכור לי כטראומה, אפילו שעברו 6 שנים מאז.
אם יש עוד שאלות, בשמחה
מצרפת תמונות בשביל ההשראה..
(אוח, עשית לי חשק..)
נכתב ע"י ariels;1339539:בכנרת יש מקום, באשכול אחר כתבו על החוף מהדרין -
אז יש שם מקום לקמפינג
ועקרונית יש ברחבי הארץ כ-20 מקומות מסודרים כאלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים