- הוסף לסימניות
זה פטנט דעובדשאם תשתפו את העריכה אם משהו שיש לי פרימיום אולי הוא יכול לשמור את זה יוריד במחשב שלו
זה פטנט דעובדשאם תשתפו את העריכה אם משהו שיש לי פרימיום אולי הוא יכול לשמור את זה יוריד במחשב שלו
יפה כלומר ניסתם את זה ועבד לכם?זה פטנט דעובד![]()
כנראה שעשיתם עריכה עם עיצובים שהם בתשלום. אם יש כתר זהב סימן שזה פרימיום.מישהו יודע למה לא נותן לי להוריד?! (בנטפרי)
צפה בקובץ המצורף 1601103
אבל זה מה שאני לא מצליחה - לשתףיכול להיות שאם תשתפו את העריכה אם משהו שיש לי פרימיום אולי הוא יכול לשמור את זה יוריד במחשב שלו ואז ישלח לכם בקןבץ סגור
לא ניסתי אבל להפסיד לא תפסידו אם תנסו
אז זה מה שבדקתי לפני שבחרתי אלמנטיםצריך לשים לב כשבוחרים אלמנט אם יש סימן בצד שמאל למטה של כתר בזהב, או בצד ימין למטה סימן של דולר בשקוף
נתקעתי באופן דחוף.זה גם סיבה...אם אין לך מנוי והשתמש באלמנט של פרו (עם סימון כתר) זה יחסום לך הורדה אבל יכתוב לך בפירוש שעליך לשלם...
נתקעתי באופן דחוף.כנ"ל
הורדתינתקעתי באופן דחוף.
https://www.canva.com/design/DAGSFU...share&utm_medium=link2&utm_source=sharebuttonמוכנה להוריד לי לתמונה ? תודה רבה רבה!
למייל-הורדתי
להעלות לכאן?
או שתתנו כתובת מייל לשלוח לשם?
כבר אשלח.הוא חוסם שוב
לא מכירה אתר אחר אבל רק רוצה לומר שהסינון מוצדק..אני מתוסכלת מאוד מהחסימה של נאפרי בקנבה הוא חוסם ה-כ-ל בהורדה וחלקם בעיצוב של הקובץ (כולל מספרים ואותיות) אשמח לקבל מידע על אופציות אחרות אם אין אז על חברת סינון אחרת מומלצת. תודה! בפניה אליהם נאמר שאין מה לעשות!![]()
החסימה וחוסר התפקוד כביכול שאת מתארת הם הכלים שבהם משתמש הכלי הגדול שנקרא סינוןזה לא סינון זו חסימה וחוסר 'תיפקוד' נכון מול אתגרי האתר. תפקידם לסנן תמונות ותכנים לא ראויים ולא לחסום מה שבא... פעם נפתח שנייה אח"כ נחסם. לדוגמא: מגדילה תמונה - נפתחת. מקטינה בדיוק אותה תמונה - נחסם. א"א לעבוד כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //