כללי קנבס עם כ-100 תמונות

• הוסף לסימניות
בכמה לתמחר עיצוב קנבס ענק עם כ100 תמונות משפחתיות

תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
תגידו, 300 ש"ח זה הרבה?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
300 זה לא קצת,
זה בדיחה.
גם למתחילה שרמת העיצוב שלה מתחת לכל ביקורת...

התעסקות עם 100 תמונות אורכת המון המון זמן, מבחינה טכנית,
( תכנון של 100 תמונות בצורה נכונה בדף / פתיחה של 100 תמונות ותיקוני צבע בסיסיים / התאמות גודל וכדו׳...)
עוד לפני שמדברים על העיצוב עצמו.

--
מה שכן, אני מסייגת את דברי,
אם מדובר על רקע, ועליו התמונות מסודרות זו לצד זו, בצורה שדי חוזרת על עצמה דבר שמבחינה עיצובית לא דורש כמעט התעסקות...
בצורה שיוצא שהתעסקות הטכנית מתאזנת לעומת ההתעסקות הקלה עם העיצוב. אז זה נשמע כבר יותר הגיוני- אם מדובר במתחילה.

• הוסף לסימניות
פעם יצא לי לעשות משהו כזהעם הרבה תמונות והמסגרת היתה אחידה אז הבאתי את כל ה'ערימת' תמונות עשיתי מסיכה ואז גררתי על כל שאר השכבות את המסיכה
נשאר לי רק למקם, רקע, קצת טיפוגרפיה ומשחק עיצוב

זה הלך לי ממש מהר וקל

אז תלוי מה העבודה, אם יש צריבות, וכו' ו משהו יותר פשוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 052714;2130571:
פעם יצא לי לעשות משהו כזהעם הרבה תמונות והמסגרת היתה אחידה אז הבאתי את כל ה'ערימת' תמונות עשיתי מסיכה ואז גררתי על כל שאר השכבות את המסיכה
נשאר לי רק למקם, רקע, קצת טיפוגרפיה ומשחק עיצוב

זה הלך לי ממש מהר וקל

אז תלוי מה העבודה, אם יש צריבות, וכו' ו משהו יותר פשוט

מעניין כמה לקחת

אני ממש לא מתחילה, יצא לי לעצב קנבסים של מקסימום 3 תמונות על תבנית שבניתי ומשרת אותי הרבה (ולוקח 5 דק')
אבל כזה דבר לא ידעתי לתמחר בהתחשב שהלקוח תמיד צריך לתת תמילה שלו על העיצוב...
חשבתי להגיד להם 350
אבל אפילו ה300 היה נשמע להם יקר:D

אז זהו, אני שמחה שזה ירד כי לא רציתי לעבוד בשביל כלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה