קנוודר, שף, 700 וואט

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על הדגם הספציפי.
מבעלות נסיון.
יעזור לי מאוד להחליט על קנית מיקסר, כשההחלטה צריכה להיות היום עד מחר, כדי שיהיה לי מיקסר להכנות לשבת קודש.
תודה לכל המסייעות

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול השבוע, ואכתוב שוב,
לפני 4 שנים כשחיפשתי מיקסר אמרו לי שכבר הפסיקו לייצר את הדגם הזה.
היום מה שרץ בעיקר זה מייג'ור.

יש לך פה עוד דיון טרי על מיקסרים
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=195441

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על הטירחה.
אני אחרי קריאת האשכול ההוא.
ואחרי סבב בחנויות.
ולאור מה ששמעתי וחיפשתי ברשת, אני שוקלת את השף (שאגב, הוצע לי השבוע בחנות, ואמנם, הוא אמר לי שיש לו 4 אחרונים בסטוק, והוא לא בטוח שיקבל אחר כך עוד)
ולכן אני רוצה המלצות ספציפיות על דגם זה.
(ובסוד אגלה לך, שאם לא יהיו לי מספיק המלצות טובות מבעלות נסיון אשקול בהחלט את המייג'ור)

• הוסף לסימניות
700 וואט?
כדי ללוש 1 ק"ג קמח צריך לפחות 1,000 וואט

• הוסף לסימניות
יודעת לציין דגם?

לי יש אותו KENWOOD PROFESSIONAL PM430 נירוסטה מלא
אני כמעט בטוחה שאליו את מתכוונת
קיבלתי לפני 5 שנים

מיקסר מעולה
מקציף, מעבד ולש בצורה מושלמת
חיסרון אחד - אם תלושי יותר מק"ג קמח אחד לבצק - המנוע מתחמם
אני אופה בו חלות כל שבוע- בשתי נגלות של 1 ק"ג קמח כ"א

תעשי שיקול אם מתאים לך או שהיית רוצה מיקסר חזק יותר

• הוסף לסימניות
700 וואט
ואם אני לא טועה זה בנפח של 4.5.
לא יודעת דגם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקיה;1500900:
700 וואט?
כדי ללוש 1 ק"ג קמח צריך לפחות 1,000 וואט

על סמך מה את אומרת את זה?
יש לי את המייג'ור 800 וואט והוא מסתדר עם קילו מעולה.

• הוסף לסימניות
אם את אופה חלות בקביעות, אז לכי על בוש 1000 וואט.
והוא גם מצוין בקצפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה