- הוסף לסימניות
אז זהו. לאחר ברורים החלטנו על קנית מיקסר קנווד - על איזה דגם תמליצו?
תוכלי לציין לי מס' דגם? יש להם כל מיני והמבחר מבלבל.נכתב ע"י בינה;1278088:אני חפרתי בנושא ורב האנשים המליצו לי קנווד שף ולא המייג'ור כי המנוע שלהם אותו דבר, ורק הקערה שלהם שונה, למייג'ור הקערה גדולה יותר, מה שזה אומר שהמנוע מתאים ל-1 קג בצק ובמייגור את יכולה לעשות איתו 2 קג וזה מחליש את המנוע.
בסופו של דבר קניתי את השף ואני מרוצה ממנו מאד למרות שהוא באמת טיפה קטן, שווה לי לעשות פעמיים בצק ולדעת שהמנוע נשמר לאורך זמן.
בהצלחה!
נכתב ע"י בינה;1278088:אני חפרתי בנושא ורב האנשים המליצו לי קנווד שף ולא המייג'ור כי המנוע שלהם אותו דבר, ורק הקערה שלהם שונה, למייג'ור הקערה גדולה יותר, מה שזה אומר שהמנוע מתאים ל-1 קג בצק ובמייגור את יכולה לעשות איתו 2 קג וזה מחליש את המנוע.
בסופו של דבר קניתי את השף ואני מרוצה ממנו מאד למרות שהוא באמת טיפה קטן, שווה לי לעשות פעמיים בצק ולדעת שהמנוע נשמר לאורך זמן.
בהצלחה!
נכתב ע"י שיר המעלות;1278444:לי יש מיקסר קנווד 10 שנים. מרוצה מאד:
נראה לי שזה דגם שף 305 k /
מצטרפת לשאלהאשמח לדעת הבדלים המלצות בין מיקסר קנווד דגם KVL4100 (שנמכר במשנת...)
לבין מיקסר קנווד 6.7 ליטר Kenwood Major KM636
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים