מצלמה קנון חזרה לייצר את המצלמות G7III וSX740 לאור הביקוש, אפשר להזמין בB&H

• הוסף לסימניות
תכל'ס אם אני רוצה להזמין כעת את ה740 מה אני צריך לעשות. ומה יהיה המחיר הסופי כולל משלוח ומיסים?

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה של קנון IXUS 285 באנגלית מצלמה קומפקטית 20 מגה פיקסל [בצבע סגול] במצב מצויין שאני רוצה למכור, מישהו יודע באיזה מחיר כדאי למכור?
אשמח לדעת!!

• הוסף לסימניות
תכל'ס אם אני רוצה להזמין כעת את ה740 מה אני צריך לעשות. ומה יהיה המחיר הסופי כולל משלוח ומיסים?
זה יוצא 566 דולר שזה בערך 1880 שקל וצריך להביא להם כתובת בארצות הברית

• הוסף לסימניות
תודה עח הפירוט! האם שווה להשקיע עוד $300+ בשביל ה G7 או שנהיה מרוצים גם מה SX740? בתור מצלמה ביתית, משפחה, טיולים וכו'.
שווה! G7 יש מסך מגע ואפשר למקד ועוד פונקציות חשובות מאוד!
יש לנו 740 ומתחרטים שלא הוספנו כמה שקלים בשביל G7...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה יוצא 566 דולר שזה בערך 1880 שקל וצריך להביא להם כתובת בארצות הברית

תודה. ואיך מזמינים? שיחת טלפון? לאיזה מספר? אפשר להביא כתובת של חברה ששולחת לארץ?
אף פעם לא עשיתי את זה ואני רוצה להבין את כל הפרטים.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת: יש אפשרות לעברית בהזמנה מהאתר הזה?

• הוסף לסימניות
תודה. ואיך מזמינים? שיחת טלפון? לאיזה מספר? אפשר להביא כתובת של חברה ששולחת לארץ?
אף פעם לא עשיתי את זה ואני רוצה להבין את כל הפרטים.
צריך שיחות לחו"ל, המספר הוא- 017-1-8777598003 תלוי מה הקידומת שלך, וצריך לשלוח לכתובת של מישהו ורק אחר כך לראות אם חברת שליחויות פרטית שאין לי מושג איך עובד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שווה! G7 יש מסך מגע ואפשר למקד ועוד פונקציות חשובות מאוד!
יש לנו 740 ומתחרטים שלא הוספנו כמה שקלים בשביל G7...
תודה. אפשר לשאול -
בשביל צילום ביתי מרגישים שחסר לכם משהו? מסך מגע לא נראה לי משנה את תוצר התמונה. איזה פונצקיות חשובות יש ב G7 שאין ב740?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה