מצלמה קנון חזרה לייצר את המצלמות G7III וSX740 לאור הביקוש, אפשר להזמין בB&H

שלום,
מצאתי את זה
הבנתי שזה נקרא ממש זול,
אשמח לשמוע המלצות והאם כדאי לי באמת לקנות שם?
אמין מנסיון
אין צורך להזמין את עברית אפשר לקנות את האנגלית ולהוסיף עברית ב 100 שקל

כנראה לא מקורי יבוא מקביל
חשבתי יותר שיד 2 זה בכיוון של מחודש.
הגיוני שזה יחסית יקר וזה חיקוי? מה הכוונה יבוא מקביל? זה קנון.
הבנתי שבמקורי שאינו מחודש זה 3 שנות אחריות.
אני שואלת באמת, כי בכוונתי להזמין בקרוב ומנסה לקבל החלטה.
תודה רבה.

חשבתי יותר שיד 2 זה בכיוון של מחודש.
הגיוני שזה יחסית יקר וזה חיקוי? מה הכוונה יבוא מקביל? זה קנון.
הבנתי שבמקורי שאינו מחודש זה 3 שנות אחריות.
אני שואלת באמת, כי בכוונתי להזמין בקרוב ומנסה לקבל החלטה.
תודה רבה.
אני לא יודע מאיזה מדינה וזה מגיע יכול להיות שזה יבוא מיפן או משהו כזה כי זה מגיע ביפנית אבל זה מקורי של קנון
לגבי אחריות אני מעדיף את האחריות שלו מאשר את היבואן הרשמי
הזכיין של היבואן הרשמי לא מכבד כמעט אף פעם אחריות מה שאומר שאתם קונים על נייר שלוש שנים של אחיות אבל בעצם אין לכם אפילו לא יום אחד

לגבי היבואן מנתניה אני לא יודע אם הוא מכבד אחריות או לא אבל מה שבטוח הוא לא יכול להיות יותר גרוע מהיבואן הרשמי

אני לא יודע מאיזה מדינה וזה מגיע יכול להיות שזה יבוא מיפן או משהו כזה כי זה מגיע ביפנית אבל זה מקורי של קנון
לגבי אחריות אני מעדיף את האחריות שלו מאשר את היבואן הרשמי
הזכיין של היבואן הרשמי לא מכבד כמעט אף פעם אחריות מה שאומר שאתם קונים על נייר שלוש שנים של אחיות אבל בעצם אין לכם אפילו לא יום אחד

לגבי היבואן מנתניה אני לא יודע אם הוא מכבד אחריות או לא אבל מה שבטוח הוא לא יכול להיות יותר גרוע מהיבואן הרשמי
רשום רמת גן... אולי פספסתי משהו? מי מוכר בנתניה? תודה

הגיוני שה-740 הכסוף רק 2,100?
ולמה ההבדל כזה גדול לעומת השחור?
אם זה רק הצבע זה נשמע מוגזם מדי
מבדיקה שערכתי תמיד גו(נ)בים יותר על השחורה.
גם כאן:
(אני לא מכירה את האתר הנ"ל!)

לאחר התייעצות לקחתי בצבע שחור כי הכסוף נשחקת מהר מבחינת מראה חיצוני ושריטות ונראה פחות טוב לטעמי.
לכן הוספתי וזה עדיין מחיר טוב (פחות ממה שהיה באושר עד.....אבל נראה לי זה היה כסוף ב2000)

ברפאלי למשל השחורה זה 2790, אך בעברית מלאה (טוענים פה שאפשר ב100 ש"ח) ועם יותר שנות אחריות...(רשום בהמשך בפרטים חשובים נוספים.) וגם המשלוח חינם...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה