- הוסף לסימניות
מי יעמוד לסרוק עשרות עמודים?נכתב ע"י רמז;961489:אפשר להעלות חוברת הוראות בעברית למצלמה, גם דגמים קודמים יעזרו מאוד!!!
מי יעמוד לסרוק עשרות עמודים?נכתב ע"י רמז;961489:אפשר להעלות חוברת הוראות בעברית למצלמה, גם דגמים קודמים יעזרו מאוד!!!
נכתב ע"י tamiro;961437:אני עדיין מעדיף את הSLR
ואם קומפקטי אז לא מהסדרות של ה500-600 ש"ח
לטעמי האישי הן לא שוות את הכסף הזה
נכתב ע"י 2OR;961505:המצלמה הזו היא מהסדרות של X2 מחיר ממה שציינת..
נכתב ע"י tamiro;961510:אז?
מי שבד"כ מתייעץ איתי באישי לגבי קומפקטיות יודע על מה אני ממליץ
אגב, אני בעצמי מחזיק קומפקטית אחת
והיום הסלולרי עושה את רוב העבודה שלה
נכתב ע"י tamiro;961437:העניין הוא ה"הטעיה" שמוכרים פה בפורום לאנשים
מי שקורא את חלק מההמלצות כאן עשוי לחשוב שכל הצלמים המקצועיים
מצלמים בקומפקטיות והאיכות שהם יקבלו תהיה מדהימה
נכון, אפשר לצלם איתן מאקרו
אבל לא יהיה בשר לתמונה
ואפשר לצלם איתם ילדים זזים
אבל רק בתנאי תאורה טובים ומתאימים
ואפשר לעשות איתן עוד הרבה דברים
אני עדיין מעדיף את הSLR
ואם קומפקטי אז לא מהסדרות של ה500-600 ש"ח
לטעמי האישי הן לא שוות את הכסף הזה
נכתב ע"י מבשרת;961660:ד.שימו לב שמוטי בעבר המליץ להשתמש במצלמה זו במצב p... כך שמי שרוצה להתחיל להתעסק עם כיוונונים שונים זו אכן מצלמה נהדרת ומי שלא, לא.
זו דעתי
נכתב ע"י moti!a;962219:אני ממליץ בכל מצלמות הפוקט שיש פי לצלם במצב פי ולא רק בזאת
כל ההבדל בין פי לאוטומט זה שגם פי הוא מצב אוטומטי כמו הרגיל עם מספר תוספות
כמו מצב פלאש שהפלאש מפליש כל הזמן גם אם מצלמים החוץ בשמש
אם תצלמי את הילדים שלך אם יש לך בחוץ ביום שמש כשהם נמצאים מתחת לעץ
במצב אוטומט לגמרי יצאו להם על הפנים צללי העלים או שיהיו חשוכים לגמרי כי הפלאש לא יופעל
במצב פי תוחלטי להחליט אם להפעיל את הפלאש גם כשהשמש בחוץ ולא יהיה להם
צל של עלים על הפנים
מה שאת תארת למעלה זה שימוש בכל הפונקציות ולא במצב פי
אם זה לא נח לך התוספת הזאת תשתמשי במצב אוטומטי לגמרי ואז תשאלי כאן בפורום למה הילדים יצאו כהיםכשבחוץ יש שמש
![]()
נכתב ע"י מבשרת;962255:אבל במצב p היות והאיזו נמוך אז במקומות חשוכים הוא עושה צמצם איטי=טשטוש
איפה המצלמה הפמיטיבית שהיתה לי בעבר (ניקון קולפיקס L1) שאמנם לא עשתה ביצועים מויחדים אבל גם לא עשתה טשטושים מיוחדים
נכתב ע"י אפרתה;962237:האם גם במצב סטנדרט אין אופציה לבחור בכל תמונה האם פלש או לא? כי אצלי לא ראיתי מצב פי אבל תמיד יש אופציה לבחור ואני משחקת עם זה..
נכתב ע"י moti!a;962267:לא קראת את הטיפים
זה לא קשור לדגם הספציפי שהמלצתי עליו
גם הרפלקסיות מרעישות מעל איזו מסויים כל אחת ומגבלותיה
יש מצלמות ריפלקסיות שכבר מעל 400 איזו מרעישות ( במיוחד אלה עם חיישן ccd)
![]()
נכתב ע"י tamar;1025444:כנראה שכן יש הבדל בהתמודדות של המצלמות עם ISO גבוה
קניתי לפני חודש את ה SX260 וכשאני משווה את התוצאות לקודמת שהיתה לי- הבדל שמים וארץ!
המצלמה הקודמת הוציאה תמונות חדות ומעולות בתוך הבית- גם בשימוש באיזו מעט יותר גבוה- ז"א קיבלתי תמונות מוארות + ילד (העצם המצולם) בחדות מעולה
כרגע, במצלמה הזו- באיזו נמוך הילד יוצא כמו דמות מסרט אימה- עם פלש חזק על פניו וכל החדר מאחוריו חשוך- וכשהאיזו מעט יותר גבוה - גרעון בלתי נסבל.
כנראה החישן של המצלמה הזו לא טוב כמו החישן במצלמה הקודמת
אמנם יש זום גדול שאמור לפצות אותי על זה אבל במחשבה לאחור לא הייתי קונה אותה.
בקיצור, לא הייתי ממליצה עליה למי שמצלם בעיקר בבית.
נכתב ע"י moti!a;1025478:היי
מזמן לא יצא לי להיות פה
כנסי לתפריט יש לך אופציה להנמיך את עוצמת הפלאש
כווני את העוצמה למצב שיתן לך תאורה טובה בתוך הבית בלי שיצא לך ילד מפלצת ר''ל
כנראה שהפלאש במצלמה הזאת חזק יותר מבקודמת (איזה דגם?)
ולכן התוצאות שקבלת
אשמח לשמוע על התוצאות
מוטי![]()
נכתב ע"י tamar;1025532:תודה!
אנסה בהקדם.
אם אנמיך את עוצמת הפלש- הילד אמנם יצא פחות שטוף אור אבל החדר ישאר חשוך. לא??
הקודמת- A610
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים