קנון SX700 או G16

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבו עיצה
התלבטנו בין שתי המצלמות האלו. בסוף הכרענו על SX700 בגלל שהזום יותר גדול ובגלל שהתפריט בעברית. והזמנו אותה.
המצלמה כבר הגיע לחנות ואנחנו שוב מתלבטים
אם נצא מתוך נקודת הנחה שלא אכפת לנו להוסיף את הפער במחיר לG16 שהיא יותר איכותית אך הזום יותר קטן ואין תפריט בעברית.

מה שהיה חשוב לנו שהתמונות יצאו חדות וברורות גם בתנאי תאורה פחות טובים בצילום בבית שלכאורה גם הSX700 עונה על הדרישה הזו.

ההתלבטות מוצדקת? האם כדאי לותר על זום לטובת איכות?

ושאלה נוספת
אולי למישהו יש תמונה של SX700 שצולמה בבית כדי שנוכל להתרשם?

בחנות הלחיצו אותנו לענות תשובה במהירות כי יש ביקוש לSX700

תודה לכולכם

• הוסף לסימניות
בגדול פירטת את הצדדים לכאן ולכאן.
אני מעדיף את העדשה האיכותית של הG16.
אני לא מכיר את המצלמות לעומק, בחיישן אין הבדל ביניהם?

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים אחותי קנתה את ה700 ואני את ה16 נסענו למירון לחלקה של האחיין החמוד התנאי צילום היו קשים נורא: אני בשמש,החוגגים בצל,הרקע שמש
אני צילמתי ידני ואחותי על אוטומט:)
האם אתם יודעים לשלוט על הכלי?קחו את ה16
האם תצלמו אוטומטי? קחו את ה700
יש הבדל גדול בחדות התמונות בין 2 המצלמות,תמיד הזום הגדול על חשבון חדות
ה16 מצלמה מאד מאד ברורה כמעט הכל נמצא על האיקונים החיצוניים[גם אני לא יודעת אנגלית:(]
קניתי בmdk בתל אביב קיבלתי הוראות בעברית לG15 זה דומה,וקניתי תיק מתאים גם ל16 וגם ל700לא בכל חנות ניתן להשיג תיק ל700 כי הוא קצת יותר ארוך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמה עלה לך הG16 ? כי אני גם מתענינת מאד חזק
ויש לך הוראות בעברית לG15?

• הוסף לסימניות
לG16 יש חיישן יותר גדול. כך שגם בתנאי תאורה קשים. התמונה תצא פחות מגורענת.
ה700SX ב200-300 איזו התמונה מתחילה לקבל גרעיניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה