• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מצלמה ואני מתלבט בין 7d לבין ה 70d. מה אתם יכולים להציע?

• הוסף לסימניות
ה7 תתאים יותר לדפיקת מסמרים לסוכה
ה70 תצלח יותר לעיסוי הגב

בקיצור, ספר לנו מה השימושים המיועדים, מה אתה מחפש במצלמה, מה השיקולים שמסביב ואז אולי יוכלו לעזור לך בהתלבטות.

כרגע השאלה לגמרי לא עוזרת לעזור לך.

חג שמח.

• הוסף לסימניות
אז ככה: אני צריך אותה לאירועים בפרט ולצילום כללי (צילומי חוץ, טבע בעלי חיים) בכלל. ה-7 היא מהירה יותר, מסיבית יותר, זולה יותר, ואולי גם איכותית יותר. ה-70 יש לה את החידוש הגדול הזה של הפיקסל המפוצל ולכן יש לה לייו ויאו מעולה ופוקוס אוטומתי מושלם בוידאו, אבל חוץ מזה אני לא יודע אם יש לה ייתרון מסויים (טאצ' ו WI-FI זה נחמד), ובארץ היא עולה 1000 שקל יותר מה-7. חשבתי למעשה גם על ה-6 שהיא פול פריים ויקרה ב 3000 יותר מה-7, אבל מפריע לי שהמהירות המקסימלית שלה היא רק 4000 חלקי שניה (אגב, זה משפיע בכלל?).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hirsh KOT;1086519:

איכות התמונה ככל הנראה תהיה דומה מאוד.

ל70 יתרון משמעותי מאוד מאוד בוידאו.
ל7 יתרון בנוחות ובחווית המשתמש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hirsh KOT;1086519:

נכתב ע"י Hirsh KOT;1086527:
אז ככה: אני צריך אותה לאירועים בפרט ולצילום כללי (צילומי חוץ, טבע בעלי חיים) בכלל. ה-7 היא מהירה יותר, מסיבית יותר, זולה יותר, ואולי גם איכותית יותר. ה-70 יש לה את החידוש הגדול הזה של הפיקסל המפוצל ולכן יש לה לייו ויאו מעולה ופוקוס אוטומתי מושלם בוידאו, אבל חוץ מזה אני לא יודע אם יש לה ייתרון מסויים (טאצ' ו WI-FI זה נחמד), ובארץ היא עולה 1000 שקל יותר מה-7. חשבתי למעשה גם על ה-6 שהיא פול פריים ויקרה ב 3000 יותר מה-7, אבל מפריע לי שהמהירות המקסימלית שלה היא רק 4000 חלקי שניה (אגב, זה משפיע בכלל?).

לסטילס עדיפה ה6 על ה2 האחרות.

ה1/4000 חסר שמעות לחלוטין.
אם כבר- ה1/180 סינק לפלאש טיפה מפריע יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה