קניה קבוצתית! והפעם....

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעונין בדיסק גיבוי חיצוני קטן של WD שנקרא (passport) שהוא קטן מאוד, ואינו מצריך חיבור לחשמל. הייתי מעוניין בגודל של לפחות 160 גי'גה. המעלה הגדולה היא שהוא מאוד קטן, ואפשר לנייד אות בתוך הכיס.

הנה לינק בזאפ למוצר:
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=500304

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות את הספר של אינדזיין CS3 של מנטור.

אם אפשר יהיה להשתתף בקניה הקבוצתית אני אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
מעוניינת בסורק טוב
אשמח אם תצרפו את זה גם

• הוסף לסימניות
מעוניינת במחשב חזק
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מעונינת במניפת צבעים של פנטון + cmyk, אם שיך.

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לדעות המומחים כאן

קראתי (לא זוכר איפה) שיש תוכנות שמגבים חומר בלחיצה ישר לכתובת המייל. האם זה נוח/אפקטיבי מספיק?

תודה

• הוסף לסימניות
לא לסטות ממטרת האשכול.
המייל שלך מאוד מוגבל להעלאת קבצים.
אם כבר לFTP

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת בסורק טוב

• הוסף לסימניות
לרוב השימושים הנורמליים (חוץ מנגטיבים וכדו') גם למי שמתעסק בגרפיקה הסורקים המשולבים במכונות המשולבות מדרגות הביניים מספיקים בהחלט.

• הוסף לסימניות
מעונין כעת לקנות מחשב טוב (אם אפשר שהוא יתאים גם לעריכת וידיאו)
כמו"כ כרטיס לגיבוי חיצוני

ותודה למנהלי היקר החשובים שמשקיעים ללא לאות

• הוסף לסימניות
כבר מזמן הייתי צריכה דיסק חיצוני של 200 מ"ב בערך
הרבה תודה על המאמצים שמשקיעים מנהלי האתר!!

• הוסף לסימניות
טוב, אז כפי שכולם רואים - זה די מסתמן שהולכים הפעם על דיסק גיבוי נייד.

בכדי שנוכל להתקדם, אבקש ממי שיש לו מידע על סוגי חומרה מומלצים, או סקירות על דיסקים ניידים. מה הסוגים הקיימים בשוק, איזה חברות נחשבות לאמינות בתחום זה.
מה הנפחים המומלצים, וכו' וכו'. האם צריך בנוסף לדיסק גם תוכנת גיבוי טובה, וכו'.

קדימה לעבודה.

bris וכל מי שמיייבין כאן, העוילם צריך את חוות דעתכם המקצועית. צאו לדרך.

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה לדון...
WD, הקטן עם USB או הגדול עם חשמל.

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבתי, אני מעונין בזה של WD הקטן בלי חשמל.

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד כבר תקופה ארוכה, כונן גבוי חיצוני של 250 ג'יגה,
ותוכנת secondcopy עושה את עבודתה, מידי יום.
כל יממה, ב-4 לפני בוקר הוא עושה גבוי לכונן d, של כל מה שהשתנה ב-24 האחרונות, וב-6 גובי נוסף לכונן c.
זה עובד מעולה, ונותן שקט נפשי.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ על הסידרה של WD ה MYBOOK.

כאמור יש שני סוגים, הדיסקים הגדולים 3.5 אינטש עם החיבור לחשמל שהם יותר אמינים, גדולים, מהירים אבל גם מסורבלים. מתחברים בד"כ בחיבור USB2.0 ובדגמים המיוחדים יותר גם ב 1394 (פייר-וויר או איי-לינק או איך שבא לכם לקרוא לזה) ובדגמים החדשים והיקרים גם ב eSATA שזה בעצם סוג של מחבר SATA חיצוני (עם כמה יתרונות, כמו יכולת שירשור ב iSCSI ) שאם יש לכם חיבור מתאים בגב המחשב (אפשר להותיא כזה חיבור לבד ישירות מהלוח אם ע"י מתאם מתאים) החיבור יותר מהיר מ USB ב-עד 20 אחוז (במיוחד אם המחשב תומך ב NCQ) .

הם מגיעים היום בגדלים של 250,320,500,750 גיגה.

הדיסקים הקטנים יותר 2.5 אינטש נקראים PASSPRORT בסידרה של WD והם מגיעים עד 250 גיגה (נכון לעכשיו) כולם מהירות סיבוב של 5400 בלבד (ה-7200 הניידים לפעמים לא יכולים לעבוד במעטפת החשמל של חיבור USB סטנדרטי) מאוד קטנים גודל כשל חבילת קלפים ( DECK OF CARDS ) וניזונים מחיבור USB בלבד (גם לחשמל וגם לנתונים) יש מעט מחשבים ניידים (בעיקר ישנים ממש) שלא יעבדו טוב איתם כי חיבור ה USB שלהם לא מספק מספיק חשמל.

יש סידרה יקרה יותר של דיסקים 3.5 שנקראת MY BOOK WORLD EDITION שמתחברת ישירות לרשת. דהיינו יש שם בפנים מחשב שמריץ גירסה של לינוקס (BUSY BOX למי שממש מעוניין לדעת בדיוק איזה דיסטרו יש שם) והוא מתחבר לרשת של MS או MAC ואתה יכול להגדיר לו חשבונות משתמשים וכו' כאילו היה שרת קבצים של ממש. היחידות היקרות יותר מגיעות בקבוצה של 2 או 4 דיסקים שניתן להגדיר אותם כרייד0 או רייד1 לביצועים ואמינות.)
המוצר נחמד מאוד (אפשר אפילו לפרוץ אותו ולהפוך אותו לשרת אינטרנט מלא שמריץ אפאצ'י...) אבל כיוון שהוא מוצר זול וביתי אין לצפות ממנו לביצועים ואבטחה כמו ברמה של שרת אירגוני גדול כמובן. גם המהירות של די נמוכה. אפילו שיש לו חיבור גיגה-ביט שתומך עד כ-70-80 מגה לשנייה ברשת בפועל הוא לא עובר את ה-5-6 מגה לשניה. לרוב השימושים זה די והותר.

הוא מגיע בגדלים של 500,750 גיגה בדיסק אחד או 2 דיסקים שאז זה 1 טרה-בייט או 1.5 טרה-בייט.

• הוסף לסימניות
רק תיקון קטן,

הדיסקים מסדרת PASSPORT כיום מגיעים עד 320 GB

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שמחה להחשף לאפשרות של רכישת פונטים..

• הוסף לסימניות
הי, יש חדש עם הרכישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה