ממליצה? יש הרבה חנויות ילדים עודפים? או שרובם לא עודפים?
ז זיסהלה משתמש מקצוען • 24/12/22 הוסף לסימניות #1 ממליצה? יש הרבה חנויות ילדים עודפים? או שרובם לא עודפים?
ש שוקולד בלונדי משתמש חדש 25/12/22 הוסף לסימניות #3 רב החנויות עודפים לדעתי ממש שווה להגיע לשם יש שם מלאאא חנויות קצת מסובך עם תחבורה ציבורית
מ משקפיים ורודות משתמש מקצוען • 25/12/22 הוסף לסימניות #4 לא הרבה חנויות בכלל פקטורי 54 אדידס כסטרו תלוי במזל שלכם, לרוב אין כמעט מציאות ומידות
נ נועה noa משתמש מקצוען צילום מקצועי 25/12/22 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י משקפיים ורודות: לא הרבה חנויות בכלל לחצ/י כדי להרחיב... למה? יש שם: פוקס קרטרס גלי גולף נייק פלייס אדידס אורבניקה מגה ספורט מוצצים,ויש עוד. פשוט גיגלתי....
נכתב ע"י משקפיים ורודות: לא הרבה חנויות בכלל לחצ/י כדי להרחיב... למה? יש שם: פוקס קרטרס גלי גולף נייק פלייס אדידס אורבניקה מגה ספורט מוצצים,ויש עוד. פשוט גיגלתי....
Y yitzhak3151 משתמש צעיר המשתמש נחסם 25/12/22 הוסף לסימניות #7 יש שם מלא חנויות, והכון לפעמים אין סחורה י היא נגמרת אבל מחדשים מלאי נראלי כל שישי או רביעי, אני נוסע לשם בקביעות.
יש שם מלא חנויות, והכון לפעמים אין סחורה י היא נגמרת אבל מחדשים מלאי נראלי כל שישי או רביעי, אני נוסע לשם בקביעות.
ה הצ'ייסר מעמד ספרים מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים עריכה תורנית 25/12/22 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י chanab: ידוע למישהו אם הם סגורים בשבת? לחצ/י כדי להרחיב...
E etidan משתמש מקצוען 25/12/22 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י chanab: ידוע למישהו אם הם סגורים בשבת? לחצ/י כדי להרחיב... בעבר הייתי הולכת לשם ואז הפסקתי כי הם פתוחים בשבת!! לא יודעת אם זה אסור אבל אם יש מישהו שמכעיס את אבא שלי שבשמיים איך אפרנס אותו???
נכתב ע"י chanab: ידוע למישהו אם הם סגורים בשבת? לחצ/י כדי להרחיב... בעבר הייתי הולכת לשם ואז הפסקתי כי הם פתוחים בשבת!! לא יודעת אם זה אסור אבל אם יש מישהו שמכעיס את אבא שלי שבשמיים איך אפרנס אותו???
מ משקפיים ורודות משתמש מקצוען • 25/12/22 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י נועה noa: למה? יש שם: פוקס קרטרס גלי גולף נייק פלייס אדידס אורבניקה מגה ספורט מוצצים,ויש עוד. פשוט גיגלתי.... לחצ/י כדי להרחיב... חצי מזה זה לא אאוטלט בגלל זה רשמתי
נכתב ע"י נועה noa: למה? יש שם: פוקס קרטרס גלי גולף נייק פלייס אדידס אורבניקה מגה ספורט מוצצים,ויש עוד. פשוט גיגלתי.... לחצ/י כדי להרחיב... חצי מזה זה לא אאוטלט בגלל זה רשמתי
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת