מידע שימושי קניונים פתוחים?

• הוסף לסימניות
באזורים החרדיים בירושלים שמגר, גאולה, וכדו הכל פתוח...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם קניון מודיעין פתוח עכשיו?
דחוף!!

• הוסף לסימניות
מלחה פתוח עד 18:00.
רוב החנויות פתוחות, אבל ב17:30 כבר הרוב נסגר.

• הוסף לסימניות
איזה מפחיד זה לראות את הביג פה שבזמנים רגילים עמוס מאוד באנשים, המולה רבה וכו' שמם ובלי אנשים בכלל.
תחושה של סוף העולם. :cry::(

• הוסף לסימניות
היי,
ממש חשוב לי לדעת
האם קניון איילון/פתח תקווה פתוח היום?
עד מתי?
וחנויות ברבי עקיבא?
אם מישהו יודע זה יעזור לי מאד!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
היי,
ממש חשוב לי לדעת
האם קניון איילון/פתח תקווה פתוח היום?
עד מתי?
וחנויות ברבי עקיבא?
אם מישהו יודע זה יעזור לי מאד!!!!!!!!!!!!!!
חנויות ברבי עקיבא בבני ברק
נראה לי שכולם פתוחות
לא רוצה להתחייב אולי יש חנויות בודדות שסגורות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש במתחם 'פרקטי' בירושלים מחלקת קוסמטיקה ואיפור.
ויש את חנות 'סטייליש' שיש להם סניף בשמגר 12 ו'בבית שמש'.
מי שעושה קניות איפור באפריל ומאק, פרקטי וסטייליש פחות רלוונטי לה. @B-BOING

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה