התייעצות קניות און ליין - מרוצות או לא?

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה אשכולות על קניות באליאקספרס וכיוצ"ב.
עושה רושם שאנשים קונים ומרוצים.
רק לי קרה, ולא מעט, שהזמנתי דברים, שילמתי והם מעולם לא הגיעו?
או שהזמן שעבר מאז ההזמנה ועד שהגיע המשלוח מייאש?
מצד שני - אם מגיע המוצר המוזמן בפרק זמן סביר והוא תואם ציפיות
זה מאוד נחמד, במיוחד בהתחשב במחיר.
כבר כמעט שקיבלתי ע"ע קבלה לשנה החדשה שלא להזמין שום דבר דרך האתר,
אבל מכירה את עצמי שלא אעמוד בזה.

מה דעתכם?!

• הוסף לסימניות
אצלי נקסט מגיע תוך 4 ימים לפעמים, זה מושלם אבל לפעמים זה מעצבן שהם מעדכנים שההזמנה ניקלטה ואז אחרי כמה ימים מבטלים את זה בלי שום סיבה

• הוסף לסימניות
אני מזמינה הרבה מאליאקספרס 90% מרוצה אבל אני חופרת טוב טוב שיש משובים טובים וחשוב גם לשים לב מה הגודל
אגב קניות אונליין אני מזמינה מסופר פארם אונליין מגיע תוך יום והרבה פעמים יש הרבה מבצעים שווים. צריך להגיע ל250 אז אני לפעמים מתחלקת עם השכנה

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה אשכולות על קניות באליאקספרס וכיוצ"ב.
עושה רושם שאנשים קונים ומרוצים.
רק לי קרה, ולא מעט, שהזמנתי דברים, שילמתי והם מעולם לא הגיעו?
או שהזמן שעבר מאז ההזמנה ועד שהגיע המשלוח מייאש?
מצד שני - אם מגיע המוצר המוזמן בפרק זמן סביר והוא תואם ציפיות
זה מאוד נחמד, במיוחד בהתחשב במחיר.
כבר כמעט שקיבלתי ע"ע קבלה לשנה החדשה שלא להזמין שום דבר דרך האתר,
אבל מכירה את עצמי שלא אעמוד בזה.

מה דעתכם?!
גם לי קרה שדברים שהזמנתי מעלי אקספרס לא הגיעו.
זה אתר שאפשר למצוא בו מציאות טובות ומוצלחות,
אבל הוא ממש מבולגן ולא מתנהל בצורה שפויה (לעומת נקסט, אמזון, זארה וכד')
בדיוק אתמול הזמנתי משהו מאליאקספרס אחרי איזה שנה שלא הזמנתי שם,
ועברתי שם על הזמנות ישנות שלי וראיתי שהרבה דברים שהזמנתי לא הגיעו....
בגלל שהמשלוח שם כ"כ מתעכב, ועד שיש מספרי מעקב נורמליים,
פשוט שכחתי מכל מיני דברים שחיכיתי להם ועכשיו ראיתי שהם באמת לא הגיעו.
יכול להיות שאם זה האתר היה פתוח לי בבית והיה לי זמן "לשבת" על זה הרבה,
אז כן הייתי מצליחה לקבל החזרים על מוצרים, לעקוב אחרי הזמנות וכד'
אבל אין לי ראש לזה ואין לי עצבים ל"סכסוכים" וכאלה, אז נראה לי שהאתר הזה לא נועד בשבילי :(

• הוסף לסימניות
קונה המון המון באלי אקספרס.
קצת בנקסט...

היה רק משהו אחד שלא הגיע לי וקיבלתי עליו החזר מלא. לפעמים לא מרוצה לגמרי ממה שמגיע אך בדרך כלל מזמינה רק מוצרים שיש תמונות מלקוחות שהעלו... וכך אני יודעת איך יגיע.

דוגמאות לדברים גדולים שהזמנתי:
מגבר קליטה
נעלי אדידס (כנראה חיקוי אבל אחד לאחד כמו המקור)
בשמים
מעילים לילדות
תיק לעגלה
משאבת חלב

• הוסף לסימניות
אני מזמינה הרבה מאליאקספרס 90% מרוצה אבל אני חופרת טוב טוב שיש משובים טובים וחשוב גם לשים לב מה הגודל
הזמנתי רק דברים שהיו עליהם המלצות פה ב"פרוג"
שאנשים הזמינו וקיבלו והיו מרוצים.
אבל כנראה שהכל ענין של מזל...

• הוסף לסימניות
אני בעד.
רק שימי לב שיש דברים שאפשר לקנות בארץ בחנויות הסטוק למיניהן, באותו מחיר ואולי אפילו פחות.

אישית קניתי מאליאקספרס (שולפת מהזיכרון) תכשיטים, שעונים, רמקול נייד ועוד כל מיני דברים שלא זוכרת כרגע - הכל מצויין.
אני קונה רק מוצרים שיש עליהם משובים, ושקונים העלו תמונה של המוצר וניכר שהוא זהה למקור.
עשיתי לעצמי כלל: בלי תמונה - אני לא קונה!

מה שכן, היו כמה מוצרים שהזמנתי ולא הגיעו, סמוך לתום תקופת ההגנה פתחתי סכסוך - וקיבלתי החזר מלא.

וכמו שהזכירו את נקסט - מאוד מרוצה.
וגם אם הזמנתי משהו והמידות לא היו תואמות, החזרתי והזדכיתי בפייפאל על סכום המשלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה