שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

לאחרונה גליתי שיש בשיין דברים שהם יותר זולים מאלי אקספרס
אכן. הרבה דברים.
במיוחד שבשיין יש אפשרות למשלוח חינם וקופוני הנחה.
אני הפסקתי כמעט לחלוטין לקנות בעלי אקספרס.
שיין מגיע לי הרבה יותר מהר, למ"ס ולא לדואר שאין בו תורים גם לעוד חודש.

מחפשת כזאת חולצה בחרדל, וגם חולצה רגילה לבת שנתיים.
וכן ג'ינס אפור לתינוק ובת שנתיים קטנה.

מישהי הזמינה פעם ג'ינס יפה, זול ואיכותי שעומד יפה על הגוף, משיין?
לתינוק בן שנה ו10
אשמח מאוד לקישורים...

הגיע אלי פריט פגום ואני רוצה לבקש החזר, מישהי עשתה את זה פעם?
אשמח להסבר.

האם בהחזרת פריט,אני צריכה להחזיר אותו באריזה המקורית שהם הביאו לי? הנילון האפור(שעטף את החבילה...)
או שאפשר בכל משהו אחר?

אשמח לעזרה פעם ראשונה שאני מזמינה באתר הזה איך המידות? מדויקות או גדולות/קטנות?
ועוד שאלה אם מגיעה לי מידה לא טובה זה קל לבצע החזר?

אשמח לעזרה פעם ראשונה שאני מזמינה באתר הזה איך המידות? מדויקות או גדולות/קטנות?
בדרך כלל מדויק,אלא אם כן כתבו אחרת בתגובות,תמיד כדאי לראות, וכמובן להשתמש בסרט מידה כדי למדוד,לא לסמוך על בערך....
ועוד שאלה אם מגיעה לי מידה לא טובה זה קל לבצע החזר?
כן.

למדוד את הילד?
איך ???
בכל בגד יש לך טבלת מידות...
1670717578297.png

אני מנסה לשלם על הזמנה וכל פעם כותב לי התשלום נכשל.
ניסיתי מכמה כרטיסי אשראי ואפילו ממשתמש אחר.
מישהו יודע להסביר למה זה<

אני מנסה לשלם על הזמנה וכל פעם כותב לי התשלום נכשל.
ניסיתי מכמה כרטיסי אשראי ואפילו ממשתמש אחר.
מישהו יודע להסביר למה זה<
הזמנה רגילה או כרטיס מתנה?
בד"כ בכרטיסי מתנה יש בעיה עם החיוב וצריך לשלוח להם את הצילום של האשראי וצילום ת.ז ואז הם מאשרים,, פרוצדורה שלוקחת לי בד"כ עד שאני מצליחה לחייב כמעט שבוע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה