שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

בשבועיים הארחרונים זה היה עד שלישי בבוקר

עשיתי הזמנה והיה עיכוב
הם אמרו שאם לא יגיע עד ה-14 בספטמבר הם ינפיקו לי החזר כספי על כל ההזמנה
הגיע רק היום

עיכוב של יום....
ניראלכם שהם יחזירו לי תכסף
זה באמת היה עוגמת נפש(דברים לבית הספר)

עשיתי הזמנה והיה עיכוב
הגיע רק היום

עיכוב של יום....
ברור

בחרתי שההזמנה תשלח לנקודת איסוף בעיר שלי והיא הגיעה לנקודת איסוף בעיר אחרת אומנם יחסית קרובה אבל עדיין זה מצריך נסיעה ופינוי זמן בקיצור, לא כיף. עכשיו אני חוששת להזמין שוב, איך אני יכולה לוודא אם בכלל שזה לא יקרה שוב?

בחרתי שההזמנה תשלח לנקודת איסוף בעיר שלי והיא הגיעה לנקודת איסוף בעיר אחרת אומנם יחסית קרובה אבל עדיין זה מצריך נסיעה ופינוי זמן בקיצור, לא כיף. עכשיו אני חוששת להזמין שוב, איך אני יכולה לוודא אם בכלל שזה לא יקרה שוב?
לעקוב אחרי סמס או מייל שנשלח לגבי החבילה ומקום האיסוף. אני תמיד מעבירה או מכניסה את המקום הרגיל ליתר ביטחון

לעקוב אחרי סמס או מייל שנשלח לגבי החבילה ומקום האיסוף. אני תמיד מעבירה או מכניסה את המקום הרגיל ליתר ביטחון
עשיתי את אותו הדבר אבל זה לא נתן לי אופציה של משלוח לעיר שלי בכלל. נראה שחברת המשלוחים הספציפית הזאת עובדת עם מספר חנויות בודדות, לא יודעת למה אני אמורה לסבול בגלל זה...

עשיתי הזמנה והיה עיכוב
הגיע רק היום

עיכוב של יום....
למה לא כתבתם להם ב14 לחודש?

אני פתחתי תלונה בשרות לקוחות על חבילה שכבר אמרו שהיא נמצאת בנקודה מסוימת אבל המוכר לא מצא אותה
התווכחתי איתם קצת שזה אל נמצא
וקיבלתי החזר מלא
לאחר שבועיים קיבלתי שוב מייל שהחבילה באותו מקום
הלכתי לקחת וא היא באמת הייתה שם
אבל קיבלתי את ההחזר מהם
תבדקו האם קיבלתם מייל מ:noreply:)sheinnotice.com
עם הכותרת "ההחזר שלך בSHEIN"

עשיתי את אותו הדבר אבל זה לא נתן לי אופציה של משלוח לעיר שלי בכלל. נראה שחברת המשלוחים הספציפית הזאת עובדת עם מספר חנויות בודדות, לא יודעת למה אני אמורה לסבול בגלל זה...
שיין או טמו?

האתר של שיין התחיל לשגע אותי בשבוע האחרון.
כל פריט שאני פותחת הוא מביא לי כמין אימות מחדש שצריך ללחוץ על הציורים לפי הסדר המופיע (צרפתי תמונה לדוגמא)
פשוט משגע.
יש מושג איך אני מבטלת את הדבר הזה?
Screenshot_20240922_123156_Chrome.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה