שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

יש לי חבילה להחזרה, לא בחרתי שיבואו לקחת מהבית בגלל שאני לא הרבה בבית ואין ליאפשרות להשאיר מחוץ לדלת
הלכתי לדואר ואמרו לי שלא מחזירים דרכם, איך אני יודעת לאן להחזיר
שלחתי מייל לשיין ולא עונים, ובתמיכה זה לא נציג אנושי ולא מצליחה להגיע לתשובה נורמלית.
מה עושים?
אצלינו הנציג של חברת המשלוחים מתקשר לתאם לפני שמגיע.
לפעמים מבקשים ממנו להגיע לכתובת של העבודה לקחת ממנו ואין לו בעיה עם זה.
אולי תנסי את האופציה.

שלחתי מייל לשיין ולא עונים, ובתמיכה זה לא נציג אנושי ולא מצליחה להגיע לתשובה נורמלית.
בתמיכה יש גם נציג אנושי, לפחות ממה שאני ניסיתי. ככה זה נראה בכל אופן.

אני עושה הזמנה,וכשמגיעה לתשלום, הוא מכפיל לי את הסכום,
מישהו יודע למה, לומה עושים עם זה?

שימו לב אלף פעם למחירים!!
לאחרונה יש רמאויות מתוחכמות שם! (עזבו את זה שהם העלו מחירים ברמה מוגזמת..)
בגדים- אני לא הייתי מרוצה משום פריט.
בתור רוכשת סדרתית- כ 80% מהבגדים שלהם התאכזבתי, הבדים מאוד זולים ומתבלים, אבל כמובן תמיד יש מציאות. בכל מצב תמיד לקרוא המלצות ותגובות זה ממש עוזר.

ועוד דבר- ההזמנה האחרונה שביצעתי הייתה לפני יותר מחודש (!) והיא טרם הגיעה אלי...
בקיצור לא חושבת שמומלץ לבצע הזמנות בתקופה הזאת

שימו לב אלף פעם למחירים!!
לאחרונה יש רמאויות מתוחכמות שם! (עזבו את זה שהם העלו מחירים ברמה מוגזמת..)

בתור רוכשת סדרתית- כ 80% מהבגדים שלהם התאכזבתי, הבדים מאוד זולים ומתבלים, אבל כמובן תמיד יש מציאות. בכל מצב תמיד לקרוא המלצות ותגובות זה ממש עוזר.

ועוד דבר- ההזמנה האחרונה שביצעתי הייתה לפני יותר מחודש (!) והיא טרם הגיעה אלי...
בקיצור לא חושבת שמומלץ לבצע הזמנות בתקופה הזאת
אצלי הפוך 2 הזמנות הגיעו לי החודש תוך פחות משבועיים,
והבגדים, אם בודקים טוב ולוקחים בחשבון שזה הימור, לא מתאכזבים.
ואצלי רוב ההזמנות אני מאוד מרוצה,
מה שכן לאחרונה יש להם איזה טריק עם המחירים,
שכשמגיעים לתשלום פתאום המחירים עולים
וזה ממש מרגיז
אז אין ברירה אלא לעשית סינון חוזר לפני התשלום
ולבדוק האם המוצר עדיין שווה במחיר אחרי שהוכפל

מה שכן לאחרונה יש להם איזה טריק עם המחירים,
שכשמגיעים לתשלום פתאום המחירים עולים
זה לא טריק זה הונאה גמורה
וככה מצליחים לגזול מאנשים כסף
צריך מאד להיות נזהר איתם, גם אני נפלתי איתם ומאז אני פחות קונה שם

אם אני מבינה נכון
הסיפור הוא שהם מציגים את המחיר כאילו משתמשים בקופון הכי טוב.
הבעיה היא שהקופונים מוגבלים להנחה מקסימלית (ולרוב הקופונים הכי טובים, גם הכי מוגבלים)
כך שברגע שהסל מתמלא מעל סכום מסויים, הקופון כבר פחות שווה, ביותר והמחיר עולה.
לפעמים שווה לפצל הזמנות, כדי לנצל שני קופונים שונים, כל אחד למקסימום שלו

וכמו שכתבו פה- לא להסתמך על המחיר בדף של המוצר כדי להחליט אם לקנות, אלא על המחיר בקופה

לא מבינה מה בוכים על העלת מחירים
שבוע שעבר היה בקידישיק 30% הנחה ושמלות עלו בין 120 ל200 שקל
ברחתי משם והזמנתי כמה בגדים מעלפים בשיין בין 20 ל 50 שקל... וכן, זה כבר הגיע אלי.

צריך לקחת בחשבון שחלק מההזמנה מחזירים עם שליח שמגיע לאסוף מהבית.
קניתי קופסת תכשיטים שהגיעה טיפה שבורה וזיכו אותי במלוא הסכום

אני עושה פעם ראשונה עכשיו קניה בשיין
על מה לשים לב?
והאם יש משלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה