שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

מנסה לעשות הזמנה ומסתבכת עם המידות...
תוכלו לעזור לי?
איזו מידה מתאימה לבן שנה וחצי שמנמן?
ואיך מידות הילדים?
המון תודות!

מישהו יכול לעזור???
תודה
המידות הם לא אחידות, בכל בגד המידה היא אחרת.
צריך למדוד בגד אחד שלו ולשמור את הנתונים במחשב.
ואז בכל פריט - להציץ בחלון שמעל המידה ולראות איזו מידה מתאימה לו עכשיו.

ואת מי שמעניין יש עכשיו חולצות מהממות, צנועות במחירים מצחיקים(מ-29 ש"ח).
האתר שווה מבט.
והכי חשוב!
לא לקנות בלי קופון. קופונים יש כל הזמן על כל סכום:)
לא ראיתי שום קופון בהזמנה של פחות מ - 150 ש"ח
איפה מצאת?

נכנסתי להזמנות שלי ואישרתי קבלת מוצרים ממשלוח שהגיע לי. בטעות אישרתי שקיבלתי גם מוצר אחד ממשלוח שלא הגיע עדיין.
האם זה יעכב אותם מלספק לי את המוצר? לכאורה אישרתי להם שקיבלתי אותו :(

אצלי המספר מעקב מתחיל ככה: GSHMA ואף לא אחד מהקשורים שכאן מצליח לזהות אותו......

יש לי וחולצה למכור....
שקניתי ולא אהבתי....
הצרף תמונה

אולי מישהו יסביר לי איך אפשרי לקנות באתר המדהים הזה עם סינון הדוק וכמעט טוטאלי של נטפרי??
ולמה עמוד תמים של מגפונים חסום כמעט כולו??

אולי מישהו יסביר לי איך אפשרי לקנות באתר המדהים הזה עם סינון הדוק וכמעט טוטאלי של נטפרי??
כנראה שבעמוד התמים יש בנות.......

כשתראי את האתר הפתוח תביני...
התמונות ממש לא מתאימות.
המגפיים אולי תמימים, אבל הדוגמנית לא כ"כ...

מה ההיגיון שבחלק מהעמוד יהיו מגפים נטו ובחלק תמונות נשים??
משום מה יש בי תחושה של סינון יתר, רובוטי מן הסתם.

רגל של אישה חשופה.....(רואים רק רגל)

שלחו קישור ספציפי, ואני יגיד לכם אם זה חסום סתם או לא......(אם יפתח לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה