שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

אוקיי
אני גם מירושלים
ההזמנה שלי באזור ה300 ש"ח
מאיפה בירושלים אולי אני יעשה איתך וככה יהיה לנו יותר הנחה
אז מי מזמין?
אשמח להצטרף.
כדאי שנסגור הזמנה היום שהדברים יגיעו כמה שיותר מהר.

אני צריכה להחזיר פריט ואמורה לצרף את "תוית ההחזרה" -לא הבנתי מהיכן אני משיגה את זה...
??
(לא קבלתי את זה למייל בסוף תהליך ההחזרה)

אני צריכה להחזיר פריט ואמורה לצרף את "תוית ההחזרה" -לא הבנתי מהיכן אני משיגה את זה...
??
(לא קבלתי את זה למייל בסוף תהליך ההחזרה)
תכנסי שוב להזמנה, להחזרים, אמור להיות שם.

שמתם לב שההטבה משלוח חינם מעל 100 ש"ח זזה מיום ראשון ומוצ"ש?
היה בשבוע שעבר ביום חמישי נדמה לי
ועכשיו אין
רק מעל 160 ש"ח

איך אני מעדכנת כתובת למשלוח בהזמנה משיין טורקיה?
ברשימה הסגורה של המדינות יש רשימה מצומצמת וישראל לא מופיעה

איך אני מעדכנת כתובת למשלוח בהזמנה משיין טורקיה?
ברשימה הסגורה של המדינות יש רשימה מצומצמת וישראל לא מופיעה
אתמול נסגר האופציה של טורקיה
מדברים על מחאה / חרם צרכנים עד שיפתחו שוב או ישוו מחירים
השקל לא אמור להיות שווה פחות מלירה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה