שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

תלחצי למעלה איפה שכתוב כניסה למקבלי חבילות.
צפה בקובץ המצורף 1104393
זה מחייב SMS, אין לי

עכשיו תורי...
רשום לי באתר (אקסולוט)
Package waiting for pickup by buyer
מישהי יודעת להגיד לי איפה זה מחכה בדיוק? בדואר? בנקודה עלומה?
תשלחי מייל לחברה הם עונים מהר!
(באנגלית ושטרודל) קום.cs#exelotx - זה המייל.
יש להם שירות אחלה!

נערך לאחרונה ב:
היי

מחפשת המלצות לחצאיות צבעוניות לקיץ (אפשר גם ארוכות)
שהם מחמיאות ולא משמינות (ולא שקופות!!)
אשמחח ממש לכל עזרה :)

מישהי מצאה בשיין נעלי בית בסגנון הזה?
@bp1 אלופת נחיפושים בשיין...
1021155_01a2b5b3-2b3f-406d-af75-f3abd57b194d_2400x.jpg

אחרי ששיניתי מדינה לטורקיה והגעתי לשלם הוא מבקש ממני להכניס כתובת ואין שם אפשרות של ישראל.
1650965785442.png

אשמח לעזרה
הזמנתי משלוח והוא אמור להגיע עם צ'יטה
באתר הם לא שולחים קוד לא בסמס ולא בהודעה קולית
בטלפון הם לא מזהים לי מספר משלוח
הם הודיעו לי שהביאו את זה לנקודה חצי שעה נסיעה מהבית שלי
התקשרתי וזה לא שם
איך אפשר ליצור איתם קשר?

שיין חסמה את שליחת ההזמנות מטורכיה לישראל לפני כמה חודשים
(קלטו את הרעיון שכל הישראלים קונים בזול מטורכיה)

מה עושים שכבר המשלוח היה אמור לבוא ממזמן (בין ה20 ל27) ואין זכר אפילו אי אפשר כבר לעקוב אחריו הוא כתב שכבר בחרנו נקודות חלוקה אבל באמת לא בחרנו ולא קיבלנו שוום הודעה על המשלוח הזה
זה אמור נלחזור למחסנים של שיין?

מה עושים שכבר המשלוח היה אמור לבוא ממזמן (בין ה20 ל27) ואין זכר אפילו אי אפשר כבר לעקוב אחריו הוא כתב שכבר בחרנו נקודות חלוקה אבל באמת לא בחרנו ולא קיבלנו שוום הודעה על המשלוח הזה
זה אמור נלחזור למחסנים של שיין?
אולי תשלחי לשיין פניה
והם יגידו לה איזה חברת משלוחים אספה את שלך
ותצרי קשר עם החברת משלוחים
בהצלחה

אשמח לעזרה מהמבינות
1.אני רוצה להחזיר שלוש פריטים מאותה הזמנה ראשונה-האם זה ללא תשלום או שרק על פריט אחד לא צריך לשלם?
2.לא הבנתי את שיטת ההחזרה-אם אני בוחרת דואר ישראל אני מגיעה לשם ושולחת או שמישהו מגיע אלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה