שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

מגיע שליח לבית? איך זה עובד בדיוק?
את לוחצת על זה. ואז שואלים אותך(נראה לי דרך דואר ישראל) מתי את רוצה שהשליח יגיע, את מסמנת, מדפיסה את הדף עם הכתובת חזרה שהם שולחים לך, ומביאה את זה לשליח(מודבק על החבילה כמובן) וזהו.
בהצלחה.

את לוחצת על זה. ואז שואלים אותך(נראה לי דרך דואר ישראל) מתי את רוצה שהשליח יגיע, את מסמנת, מדפיסה את הדף עם הכתובת חזרה שהם שולחים לך, ומביאה את זה לשליח(מודבק על החבילה כמובן) וזהו.
בהצלחה.
נשמע לי מוזר שיהיה חינמי. תבדקי אם קיזזו לך בהחזר

שאלתי באשכול השכן ואשאל גם כאן
יש למישהו קישור לשמלה לבנה מידה 18/20
עד 30₪
תודה רבה!

או שתבקשי ממשהיא שגרה באזור שתוציא לך - בעזרת יפוי כח
או שתצטרכי לסוע לשם
לא חושבת שיש פיתרון אחר
פעם הבאה פשוט תבקשי לשנות כתובת , באתר עצמו
בהצלחה!
צריך להביא גם את התעודת זהות שלך
לא מספיק יפוי כח

יש לכן קישורים
לשמלות לשבת לנשים
אני צריכה לחדש קולקציה....

מישהי מזמינה משיין בזמן הקרוב?
צריכה משהו ששכחתי להוסיף.

הי
קיבלתי כזו הודעה, אבל לא קיבלתי הודעה מנקודת האיסוף או מחברת השליחויות:
לקוח יקר,
שמנו לב שמספר המעקב XXXXXממתין לאיסוף כעת. בשל ההסגר באזורים מקומיים, שירות האיסוף יושפע. אם אתה מעוניין במשלוח עד הבית שלך, אנא צור קשר עם הספק המקומי כדי לשדרג את השירות ולקבל את החבילה שלך. אנו תמיד עומדים לשירותכם אם אתם זקוקים לעזרה כלשהי.

הערה :
אנא עקוב אחר הודעת הספק המקומית אם קיבלת אותה מראש.
אנא התעלם מהודעה זו אם כבר יש לך את החבילה.

שירות לקוחות SHEIN

מישהו יודע מה זה אומר?​
אחרי זה את תקבלי הודעה עם המיקום של המשלוח.

תהילוש
זה נשמע לי טוב מדיייי....
איך יכול להיות ששירות כזה יהיה חינמי?
עוד מישהי התנסתה?
בכל יום ראשון משלוח חינם בכל מחיר של הזמנה
רק לשים לב לפני שמשלמים שאכן משלוח חינם ולא שינו את המדיניות

בכל יום ראשון משלוח חינם בכל מחיר של הזמנה
רק לשים לב לפני שמשלמים שאכן משלוח חינם ולא שינו את המדיניות
לא לזה התכוונתי
תהילושש כתבה על שירות החזרת פריטיל ע"י שליח שבא לאסוף מהבית
לזה התכוונתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה