- הוסף לסימניות
- #2,121
בכיף,היי אפשר קישור?
רק שרוב המידות נגמרו....
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEIN
בכיף,היי אפשר קישור?
בכל הזמנה שאת עושההחזרות לשיין ללא עלות ?(דמי החזרה)
תלוי איפה, אני מירושלים וזה הגיע בין שבוע וחצי לשבועיים.תוך כמה זמן מגיע?
מגיע בערך בין שבוע וחצי לשבועייםרוצה להזמין שם, וזו פעם ראשונה משם ספציפית תוך כמה זמן מגיע?
ומה זה הצבירת נקודות שיש שם?
ומה זה הצבירת נקודות שיש שם?
יש לי אותה
השאלה שלי- אם החלק שבו מכניסים את הרגל: קרוב לקרסול או שיש מרחק בין הנעל לרגל?יש לי אותה
נעל מאד נוחה
לובשת אותה מלא
מתאימה לכל בגד בחורף
לא הבנתי....השאלה שלי- אם החלק שבו מכניסים את הרגל: קרוב לקרסול או שיש מרחק בין הנעל לרגל?
(מקווה שהשאלה מובנת...)
לא הבנתי....
משהו רציני??יש מרחק, כן.
תראי זה פתח רבמשהו רציני??
כן, תודה!תראי זה פתח רב
מכניסים מאד בקלות את הרגל
בלי עכשיו להרים את הרגל כדי לעזור עם היד
מקווה שבאמת הבנתי למה התכוונת
אהה , הבנתיכן, תודה!
(שאלתי מבחינת מראה ולא מבחינת נוחות...)
לא,אהה , הבנתי
סגור כמו סניקרס רגיל
רק מאד נח להחזיר
אין שם תמונה של זה על הרגל?
היה לי את זה כל החורף שנה שעברה נשאר כמו חדש, מתנקה בקלות
איך זה עומד על הרגל?היה לי את זה כל החורף שנה שעברה נשאר כמו חדש, מתנקה בקלות
עומד מהמם וממש נוחאיך זה עומד על הרגל?
זה יציב? או שזה מתרחב לפי הצורה של הרגל?
זה נח??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים