ומי מבטיח לך שתקבלי משלוח עם החברה השניהמישהו יודע מה יותר מהיר - צ'יטה או HFD?
אני מתלבטת אם להתארגן עם מוצרים חילופיים כי אני רואה שהחבילה לא מגיעה.
כבר השמנתי לפני שבוע, וזה לא מתקדם,ומי מבטיח לך שתקבלי משלוח עם החברה השניה
הנסיון שלי עם שניהם היה שבוע וחצי
מנסיון רב עם שניהם
גם עד הבית
הזמנתי ביום שישי לפני שבוע וחצי ומהשירות לקוחות של חברת המשלוחים אמרו שזה עוד לא הגיע למחסן,ומי מבטיח לך שתקבלי משלוח עם החברה השניה
הנסיון שלי עם שניהם היה שבוע וחצי
מנסיון רב עם שניהם
גם עד הבית
ביום ראשון או שני תמיד יש משלוח חינםיש אולי קופון למשלוח חינם בשיין?
משלוח עד הבית זה רק בסכום של 400 שחשלום
אני רוצה לבצע קניה בעלות של 180 שקל
אתן יודעות אם המשלוח יגיע לי עד הבית?
וגם אני לא רוצה שהמשלוח יגיע לי לאזור מרוחק
אז איך אני יכולה למנוע את זה?
אשמח לתשובה במהרה,למה אני כבר רוצה להזמין...תודה!
מקפיצהאיזה מידה לילד בן 3 רזה וקצת גבוה?
לא מצאתי מידה 3 רק 2/3 או 4
יש לכן קישורים?
אני רוצה להזמין לפסח
תודה !משלוח עד הבית זה רק בסכום של 400 שח
משלוח בסכום נמוך מגיע לנקודת הפצה
אין דרך לדעת לאן יגיע כי:
* הם שולחים דרך כל מיני חברות : ציטה, כץ, YDF וכו
* החברות שילוח עצמם משנות מידי פעם את הנקודות שלהם
החל ממוצאי שבת בשעה 2.00 יש משלוח חינם ללא עלות
המבצע תקף עד ראשון בלילה
אני קניתי בשיין נעל ממש בסגנון[איך אפשר להגיע למקסימום חשיפה לשאלה הזו? אני רוצה להזמין היום...]
משהי הזמינה את הנעל הזו (הזהב) והיא נוחה? והאם את מרוצה ממנה?
![]()
אני הזמנתי שנה שעברה וזה היה ממש סחורה טובהמישהי הזמינה בגדי קיץ לבנים?
מחפשת גם לתינוק וגם חולצות שרוול ארוך.
אשמח לקישורים!אני הזמנתי שנה שעברה וזה היה ממש סחורה טובה
אולי בחלק יצא קצת צ'פים אבל גם כשקונים בחנויות כמו קידישיק והדס זה קורה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים