שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

מה הקופון של 20% או יותר? דחוף...
הסתדרתי, תודה.
אם יעזור למישהו:
1684089241998.png

מישהו יוכל לעזור לי עם המצעים של שיין?
אני צריך מצעים לקיץ, דהיינו שמיכה (ללא מילוי)
מתחת איזה קטוגוריה במצעים זה נמצא?

שאלה כללית -ממש דחוף!!!!
קניתי אתמול מ'שיין' ב72$ (הגעתי כמעט לתקרת המס 75$).
מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מס שיגיע לארץ...??
צריך לחכות לחודש הלועזי הבא?? או חודש מהיום???
תודה מראש!.

שאלה כללית -ממש דחוף!!!!
מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מס שיגיע לארץ...??
תודה מראש!.
בשיין לא משלמים מכס
את יכולה להזמין בכל סכום שתרצי.

בשיין לא משלמים מכס
השאלה היתה שאני לא רוצה לשלם מע"מ (לא מכס) מעל 75$ -אז מתי אני אמור לעשות עוד קניה?
ואני חוזר על השאלה...

מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מע"מ שיגיע לארץ...??
(כי ביחד זה עוקף את ה75$)
תודה מראש!.

השאלה היתה שאני לא רוצה לשלם מע"מ (לא מכס) מעל 75$ -אז מתי אני אמור לעשות עוד קניה?
ואני חוזר על השאלה...

מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מע"מ שיגיע לארץ...??
תודה מראש!.
אפשר לקנות בשיין אפילו באלף שח ולא תשלם מכס. מנסיון (של קרוב לסכום הזה)!

בשיין לא משלמים מכס
היום שמעתישאם קונים כמות יחסית גדולה לדוג' 60 חתיכות ממוצר כן יש מכס,
כי קולטים שזה כמות מסחרית ואז כדאי לעשות בהפרש ימים...

אז למה רשות המיסים אומרת שעל כל המוצרים מעל 75$ יש מע"מ?
באלי אקספרס זה ככה (אולי גם אמזון וכדו'),
שיין חופשי אנשים מזמינים גם ב500 ש"ח

שיין משלמים את המכס כל חודש על חשבון הקונים שלהם
ולכן הקונים לא משלמים מכס

באתר - בפרוט הזמנות את לוחצת על החזר פריט
החזר על הזמנה ראשונה היא חינם גם על כמה פריטים
בוחרת מה את רוצה וכמות וסיבה
מאשרת
בוחרת החזר דרך Israel post
וזה בחינם
בוחאת החזר לאשראי/כרטיס/ארנק
מגיע לך ברקוד החזרה -שזה דף שאת צריכה להדפיס ולהדביק על החבילה

2. את אורזת את המוצרים בשקית חזרה וטובה (עדיף לא של מותג או להפוך את השקית לצד הפנימי)
מדביקה את הדף/ברקוד
מביאה לפקידה בדואר ללא המתנה בתור
מחכה שבוע + עד שהכסף חוזר

אני מנסה להחזיר , עשיתי את כל השלבים, אך לא נותן לי לשלוח..
מה יכולה להיות הסיבה?
מנסה כבר פעם שלישית..
"הגש" לא לחיץ..
1684210678374.png

קוד קופון של 25 אחוז בקניה מעל 800 יש?

אז למה רשות המיסים אומרת שעל כל המוצרים מעל 75$ יש מע"מ?
לא רשום על החבילה את הסכום. ואגב אפילו בעלי אקספרס אפשר לנסות לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר ואז יעבירו את זה בלי מכס אלא אם כן על המזל יחליטו לפתוח את החבילה. סלולר בכלל אין מכס (מנסיון)
בשיין אפשר להזמין בסכומים גדולים ומ500 שקל זה מגיע הביתה ומחזירים בחינם מה שלא רוצים

ואני חוזר על השאלה...

תודה מראש!.
וחבל שלא הזמנת בסכום גדול כי ככל שהסכום גדול יותר יש יותר הנחות והמחיר לכל מוצר הוא קטן יותר

לא רשום על החבילה את הסכום. ואגב אפילו בעלי אקספרס אפשר לנסות לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר ואז יעבירו את זה בלי מכס אלא אם כן על המזל יחליטו לפתוח את החבילה. סלולר בכלל אין מכס (מנסיון)
בשיין אפשר להזמין בסכומים גדולים ומ500 שקל זה מגיע הביתה ומחזירים בחינם מה שלא רוצים
צריך להיזהר, כי בעל חנות אחת היה לא הכי חכם וכתב מחיר אחר, לא הגיוני למוצר.. ושילמתי מכס+אגרת טיפול..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה