שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

@אדום ורוד ניסית ללחוץ על 'מצא חנות'?
נראה לי שכך את פשוט מחזירה את זה לחנות באזורך במקום לדואר.
אגב, אפשר להחזיר עד 60 יום מהגעת ההזמנה, אז לא נראה לי שצריך להילחץ כ"כ.
59 יום מיום ההזמנה ולא ההגעה, כתוב לפני 60 יום.

יש למישהי קישורים לבגדי ילדים לחורף?

עשיתי החזר סתם על פריט וזה התוית שנתן
השאלה עם בהכל יהיה כתוב דואר סניף אחר ממה שתמיד נתן או יכול להיות שהיה פתאום מקום אחר
1691333364698.png

עכשיו בשיין עד ה 14.08 על מוצרי בית ספר
1691673637700.png

מישהו יודע לאן מגיעות ההזמנות משיין בביתר? האם רק למכלת של חיימקה?

מה קרה לאחרונה עם המתנות של שיין למי שמזמין בראשון מעל 135?
כבר לא פעם ראשונה שהכל אזל...
נתקלתם?
הזמנתי היום
המתנות היו:
שקית שקופה מעוצבת
או מראה קטנה
או סט פצפון לאכסון שמפו
או 3 קליפסים פיציים
וכ'ו
זו סה''כ השליה כדי שיגיעו לסכום גבוה יותר...

אני מחפשת קישורים טובים לתינוק (חצי שנה) לבגדי חורף.
אשמח למי שיש

למה זה לא נותן לשלם לי על ההזמנה?
גם לי
מה הסיפור?
איך מזמינים?
מאז שהם שינו את האתר זה מעצבן ממש - לא הצלחתי להזמין אפילו פעם אחת
אולי מישהו יודע להסביר לי פעם אחת ולתמיד?
אני בעגלה , מסומן V על הכל ואין את הלחצן של התשלום רק ברענון לשניה ונעלם
אשמח מאד לעזרה!!

מצאתי בובה של ניקי חמודה... אז למי שעדיין אוהבת את הכבשה המתוקה הזאת הזמנתי כאן: (עוד לא הגיע)
יצא לי ב- 22.3
אשמח אם מישהי נתקלה לא משנה איפה במשחק כאילו "גלידה" עד 30 ש"ח
ובאוטובוס הזה עד 60 שח
תודה!

קבצים מצורפים

• אוטובוס.JPG
    אוטובוס.JPG
    KB 115.5 · צפיות: 51

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה