שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

מישהי יודעת לענות?
אני מודדת חזה
לדעתי זאת המידה הכי חשובה בבגד
וכך אני לא צריכה למדוד כל פעם מחדש
והמידות יוצאות מעולה

בכל אופן הפסקתי לקנות בשיין עד הודעה חדשה .
בעז"ה ובלי נדר
תנסי בטימו

לנסות גם לרוקן את הסל

נכון.
צריך לנסות מההתחלה לעשות הזמנה ולשים כתובת מייל אחר- לא זה שרשום במערכת.
לא עזר כלום
יש לי עוד חשבון בשיין וניסתי גם משם ללא הצלחה
הם סגרו לי את הפניה בשירות כתבו נפתר בלי שנמצא פתרון

יש קופונים?

שוב אין משלוח חינם ביום ראשון :mad:

ניסיתי לעשות הזמנה והוא לא נותן לי, אומר להשתמש באמצעי תשלום אחר, כרטיס אחר גם לא עובד, לא ראיתי אפשרות לפייפל...
מה עושים?

גם אני.
מה זה טימו?
אתר סיני סגנון עליאקספרס אבל עם משלוחים סבירים ומהירים יותר
ואלו הרבה חנויות ולא חברה אחת שבמוצהר יוצאת נגד ישראל
תחפרי בפרוג ותראי במה מדובר
אני קניתי והייתי מרוצה מהמחיר והמשלוח

אתר סיני סגנון עליאקספרס אבל עם משלוחים סבירים ומהירים יותר
ואלו הרבה חנויות ולא חברה אחת שבמוצהר יוצאת נגד ישראל
תחפרי בפרוג ותראי במה מדובר
אני קניתי והייתי מרוצה מהמחיר והמשלוח
העלו את המחירים ממש מלפני שבועיים. באסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה