שהוא?הקוד jthq2 עבד לי עכשיו
נתן לי 15% הנחה (תלוי בסכום הקניה)שהוא?
כבר חשבתי שמחליף את TSX15נתן לי 15% הנחה (תלוי בסכום הקניה)
רק להדפיס.דחוף!!
אני רוצה להחזיר הזמנה לשיין. חייב להדפיס את תווית ההחזרה או שאפשר לכתוב ידני ולהדביק על החבילה?
שקית של מה?יש לי כמה פריטים להחזרה ואין לי את השקית.
אם אני מצרפת להחזרה יזכו אותי?
אי ןיל את השקית של המוצר עצמו.שקית של מה?
השקית של המוצר או השקית הגדולה הלבנה?
אם אין לך שקית של המוצר עצמו-זה רולטה..
פעם מזכים ופעם לא. אין איך לדעת
(אם המוצר פגום את יכולה לשלוח מייל לשירות לקוחות והם יוציאו לך תוית חזרה נפרדת)
מה יש לך להפסיד? לוקח להם קצת זמן לענות.אי ןיל את השקית של המוצר עצמו.
לנסות להתכתב עם שרות לקוחות?
שיין וטימו די אותו דבראני ישמח מאוד לשמוע בקצרה על איכות המוצרים של שיין...
אני בד"כ הזמנתי מעלי אקספרס אבל לא אהבתי את האיכות, עברתי לטימו וחלק דברים יש להם איכות טובה וחלק לא
איך שיין?
עוד משהו, המחירים בטימו ממש יוצאים לי שווים וזולים מאוד, בשיין אני אוכל למצוא מחירים כאלו זולים?
לפי מה חישבת כל מוצר?לפי החישוב שלי (פעמיים)
היה אמור לצאת כ 360 ש"ח
והם כבר הורידו עם הקופון
מה אני אמורה לעשות?
בהמשך יש הנחה נוספת?
צפה בקובץ המצורף 1914332
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים