המחירים משתנים כי הקופון כנראה כבר לא מתאים לסכום אחרי שהורדת מוצרים.אני רואה שגם 2 מוצרים בטעות עשו לי 2 (אולי הוספתי בפעמיים לעגלה)
אבל כשאני מורידה אותם
כל המחירים משתנים (לרעה)
ובסוף יוצא לי בערך אותו סכום.
בקיצור
קומבינציה...
ביום ראשון המשלוחים שונים. תבדקי אזיש ימים שאפשר לקבל עד הבית בקניה של כמה מאות?
בזמן האחרון הם מציגים מחיר של כל מוצר אחרי איזושהי הנחה,לפי החישוב שלי (פעמיים)
היה אמור לצאת כ 360 ש"ח
והם כבר הורידו עם הקופון
מה אני אמורה לעשות?
בהמשך יש הנחה נוספת?
צפה בקובץ המצורף 1914332
לאיזו חברה?שימו לב ששיין השבוע שינו חברת הפצה.
מה שיצא זה שכל החבילות שהוזמנו עד סוף שבוע שעבר כבר מחולקות היום עד הבית. לא משנה סוג משלוח וסכום!
(אני קיבלתי על משלוח של 50 שקל שהזמנתי בחמישי . פחות משבוע!)
תבדקו אם יש לכן הפתעה מאחורי הדלת![]()
מה הסגנון?לחסומות של נטפרי כמוני, קיים איזשהוא קטלוג של בגדי נשיםשל שיין? (בדומה למה שיש הרבה בעליאקספקס עלי מאלי וכו..)
אשמח מאוד לקבל, או לקבל המלצות לבגדי נשים לקיץ שאפשר להזמין בשיין.
למי שקונה הרבה יש קופונים אוטומטיים שזמינים לקניות הבאות,אז אין קופונים לשיין?
תם העידן?
מישהי יודעת?איסוף משיין שלא הגיע ועברו כבר שלושה שבועות!!!
בדרך כלל האיסוף הוא 2-5 ימים מאז שביקשתי איסוף.
מה עושים??
תודה.
אני חיכיתי למעלה מחודשיים ובסוף השליח הגיע.מישהי יודעת?
יש איך להתכתב איתם?
נקודת חלוקה זה בעצם החזרה עצמית לדואר?אני פשוט ביטלתי את ההחזר ועשיתי חדש לנקודת חלוקה. גם מקום בבית שווה כסף
יש לי את המספר של השליח שתמיד לקח ממני את החבילות (כבר שנה + זה הוא), אולי אם אשאל אותו יש מצב שמשהו יזוז?לא יעזור לך להתכתב איתם כי זה קשור לחברת הפצה שכל הזמן משתנה(ולכן זמן ההמתנה הזה..)
או לנקודת חלוקה-איפה שכתוב לך על התוויתנקודת חלוקה זה בעצם החזרה עצמית לדואר?
מזדהה לגמרירק בגלל המקום אני חייבת כבר להתפטר מזה, דחוף!!עוד מעט פסח ואני לא יכולה בר לראות את זה מול העיניים...
כן!! עשיתי ככה כמה פעמים עד ששינו לנו את השליח למישהו ממש לא נחמדיש לי את המספר של השליח שתמיד לקח ממני את החבילות (כבר שנה + זה הוא), אולי אם אשאל אותו יש מצב שמשהו יזוז?
אשמח אם תוכלי לחפש לי נעל דומה לזו:זה רק למי שמשתמש באפליקציה אם יש מישהו שצריך עזרה בזהבכיף אין לי בעיה לעזור לו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים