שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

מקפיצה.
תוכלו להעלות קישורים לבגדי נשים שהזמנתן, והיתן מרוצות?
תודה רבה!

אולי מישהי יודעת איך בודקים בסרגל מידות את המידה הרצויה בנעליים? @דסולישה ❤ ?
זה הסרגל היחיד שאני רואה והוא לא עוזר לי, הוא מראה את מידות הנעל...
איך אני מודדת את שלי ולמה אני משווה?
1604229346701.png

ולמה להשוות?
בארץ אני מידה 39 ואורך כף הרגל שלי 25.5 ס"מ
איך אני ממשיכה מכאן?
@עפיפית ראיתי שיצא לך להזמין נעליים, איך ידעת את המידה הנכונה?
אני לא מדדתי. זה פשוט תואם את המידות בארץ... 39 שם זה כמו 39 כאן. וכל.. זה תמיד הצליח אלה אם כן רשום משהו שונה

מידות רגילות!

כמו שציינו כאן
תקנתי את המידה שאת קונה בארץ. רק שמיל לב שיש דוגאמות שלא רשום מידות אז צריך למדוד
יש נעלים שרשום עליהם M או L וכל....

אני רוצה לבצע את ההזמנה ואוטומטית מסומן V על דמי ביטוח (אחריות) בסך 3 ש"ח, יש אפשרות גם לבטל את זה...
מה מומלץ? מה יקרה אם לא אסמן דמי ביטוח?

* בכל קנייה כדאי להזין קופון h3w נותן הנחה של 15% מעל 150₪, 20% מעל 300₪ ו25% מעל 500₪. הם נותנים קופונים נוספים לפעמים אך בינתיים הוא תמיד הכי שווה.
אני מזינה את הקוד הזה והוא כותב לי: מצטערים, השובר אינו חוקי.
אני עושה קניה של 170 ש"ח יש קופון אחר שאפשר להשתמש בו? (אני חדשה באתר, פעם ראשונה מזמינה)

פעם ראשונה בדרך כלל יש הנחה של 15 אחוז בלי לעשות כלום יכול להיות שזה כותב לך כך כי יש את ההנחה של הפעם ראשונה ואין כפל..

איפה בירושלים יש נקודות איסוף של הפריטים?
הבנתי שזה לא מגיע לדואר

פעם ראשונה בדרך כלל יש הנחה של 15 אחוז בלי לעשות כלום יכול להיות שזה כותב לך כך כי יש את ההנחה של הפעם ראשונה ואין כפל..
בינתיים אני לא רואה הנחה אוטומטית, יכול להיות שרק ברגע התשלום רואים? כי בסיכום ההזמנה לא מופיעה הנחה

זה מגיע לדואר. כל החבילות ביחד. את יכולה בשרות לקוחות . השרות שלהם ממש אדיב ומהיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה