שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

שואלת בשביל חברה על משלוח בשיין בירושלים
בסטטוס ההזמנות כתוב שנמצא בשערי גאולה, מישהו יודע איפה מדובר?
בדר"כ לוקחת מחנות מכולת בשכונה ברח' רשי

ביצעתי החזרה דרך האתר, בחרתי באפשרות שהם נותנים (הפעם נתנו לי דואר ישראל ולא אקסלט)
ולא מופיע לי בשום מקום התוית החזרה:(
גם למייל לא הגיע לי כלום,
1635958498017.png

1635958547927.png

ביצעתי החזרה דרך האתר, בחרתי באפשרות שהם נותנים (הפעם נתנו לי דואר ישראל ולא אקסלט)
ולא מופיע לי בשום מקום התוית החזרה:(
גם למייל לא הגיע לי כלום,
צפה בקובץ המצורף 997509
צפה בקובץ המצורף 997510
זה אמור להיות באתר בין שיטת החזרה לפרטי ההחזר. גם אצלי זה לא היה שם בהתחלה וחזרתי להזמנות ונכנסתי מחדש וזה הופיע

עשיתי קניה ענקית בשיין, וזה אמור להגיע לי לבית.
כתוב שיגיע עד ה30 וזה עדיין לא הגיע.
רשום שזה הגיע למכס.
למישהי יש מידע אם יש עם מי להתקשר או לפחות לדעת מתי זה יגיע?
מנסיון רק בדואר ישראל, תמיד שהחזרתי (פעמיים) רק דרך דואר ישראל ,הכי אמין ומהיר.

מה קרה לשיין הם השתגעו
משלוח חינם רק מ395 ש"ח!!!:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה