שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

הי חזרתי מקניות... סתם עשיתי עוד הזמנה....
קבלו קישורים:

מקווה שתהנו!

נערך לאחרונה ב:
הי חזרתי מקניות... סתם עשיתי עוד הזמנה....
קבלו קישורים:

מקווה שתהנו!
הגיע כבר?

ב11.11 גם שיין חוגגת עם מבצעים ועם הגרלה...
מכל הלקוחות שיסגרו הזמנה באותו היום, צוות שיין יבחרו באקראי 500 זוכים כדי שיקבלו את ההזמנה בחינם.
(לא כולל COD והזמנות בכרטיס מתנה)

ווסט חורפי חמוד להפליא. מממליצה להזמין מידות קטנות כי הוא קצת רחב.
אבל יושב ממש יפה
נראה לך שהווסט הזה יהיה מתאים להריון??

אפשר קישורים לשמלות/עליוניות להריון??
פליזזז לא בגדים "פושטיים"....

אני קונה ותיקה בשיין ועדיין לא מהינה, חייבים להחזיר את הבגד בדיוק לשקית שלו? ואם אחזיר באחרת, זה לא יזוהה ולא אקבל החזר?

אם אני רוצה להחזיר בשיין אבל לא מופיע לי החזר פריט
קיבלתי את ההזמנה לפני שבועיים ואישרתי הזמנה ונתתי ביקורת אבל לא נותן לי אפשרות להחזר פריט וקניתי רק בגדים
היום קיבלתי עוד הזמנה והוא כן נותן לי החזר פריט
מישהו יודעע איך לעזור לי?

מישהי יודעת אולי למה אני לא מצליחה לראות את היסטורית ההזמנות שלי?
רוצה להזמין משהו שוב (בלנ"ד אעלה קישור אם אצליח להגיע אליו ;) ) והיסטרית ההזמנות פשוט ריקה.
כשאני מנסה לחפש קופצת לי הודעת שגיאה...קרה למישהי אולי?

אני מחפשת תיק שנכנס בו גם בקבוק פלאפון ארנק
אם יש לכם קישור ...

מישהי יודעת אולי למה אני לא מצליחה לראות את היסטורית ההזמנות שלי?
רוצה להזמין משהו שוב (בלנ"ד אעלה קישור אם אצליח להגיע אליו ;) ) והיסטרית ההזמנות פשוט ריקה.
כשאני מנסה לחפש קופצת לי הודעת שגיאה...קרה למישהי אולי?
תנסי להתנתק ולהתחבר מחדש

אני מחפשת תיק שנכנס בו גם בקבוק פלאפון ארנק
אם יש לכם קישור ...
תיקים זה בעיה בשיין
הם מגיעים קטנים מידי בדרך כלל. ממש לא שמישים.
ואגב לכולם הגיעה לי הזמנה של דואר ישראל בדיוק בזמן שהיתה אמורה לבוא!!!!!!!
שבועיים ומשהו אחרי
קישורים בהמשך.....

מה זה אומר שיש לי מס' הזמנה בלי שום קשר לחברת משלוחים???
והזמנתי עוד אחת יומים אחרי- והיא כבר בארץ...
יש למשהי מידע בענין???

צילום מסך 2021-11-08 204841.jpg

יש המלצה על תיק החתלה לעגלה?

אני קונה ותיקה בשיין ועדיין לא מהינה, חייבים להחזיר את הבגד בדיוק לשקית שלו? ואם אחזיר באחרת, זה לא יזוהה ולא אקבל החזר?
אני החזרתי שמלה ללא השקית וקיבלתי החזר כספי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה