שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

יש קופון 20% לטורקיה?

הזמנתי את זה באפור:
ואני לא מוצאת עוד צבעים.
בתגובות אני רואה שיש מלא צבעים, אבל לא מוצאת בשום מקום באתר.
איך אפשר להגיע לזה?

מישהי הזמינה בגדי נשים מכל הסוגים לאחרונה והייתה מרוצה?
יותר מאשמח שתעלו קישורים..........
תודה מראש!

איך בדיוק מחזירים פריטים?
כמה עולה ?מה התהליך וכו'
תודה מראש!

לא נראה לי הכי מתאים הקולקציה שלהם לחורף, יצא לי בסריגים מלא צ'פים, וחולצות אחרות שקניתי די דקות לחורף הירושלמי..

לגבי המבצע של 3 ב69.
ב11.11 זה לא היה מוגבל למספר ה"שלישיות" שאפשר לקנות
בעוד עכשיו רק 3 מוצרים מחושבים לפי המבצע ושאר הפריטים במחיר המלא שלהם.
האם זה כך אצל כולם?
1637853428417.png

תביאי קישור לראשון, הוא מענין כמו שהוא נראה?
בשמחה:

ומישהו יודע איך עובד ה3 ב69??????????????????????????

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך יוצרים קשור שיווקי באתר של שיין?

לגבי המבצע של 3 ב69.
ב11.11 זה לא היה מוגבל למספר ה"שלישיות" שאפשר לקנות
בעוד עכשיו רק 3 מוצרים מחושבים לפי המבצע ושאר הפריטים במחיר המלא שלהם.
האם זה כך אצל כולם?
מישהו?????????
חשוב לי לדעת אם זה רק אצלי או שזה מה שהמבצע מאפשר. אז אשמח אם מישהו מתנדב להוסיף לסל 6 מוצרים מהמבצע ולראות מה קורה.
תודה

למה יש הרבה שמבקשים לייק בהמלצה שלהם?
מה זה נותן?
כדאי לבקש גם?

מי יכול/ה להסביר לי מה זה המידות 90/100/110 וכו'
לאיזה מידות זה תואם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה