גופיות חורפיות יש ?שוב, יש הרבה דגמים, הרבה מידות חסרות אז שמתי פה קישורים שיש יותר ממידה אחת במלאי, ובצבע לבן
אם תמקדי יותר אחפש לך קישורים נוספים
לאגופיות חורפיות יש ?
מישהי הזמינה מכנסים שחורות יפות צמודות לרגל?
אני מחפשת לילד בן 3. שישב עליו יפה צמוד.
תודה
ישר פניתי אליהם במיילעשית משהו? זה מעניין מה ניתן לעשות.
לפי דעתי מסובך לסרב לקבל את המשלוח כי זה מגיע עם משלוחן לבית... (או שבחרת בנקודת איסוף?)
על הבסיס הלבנות רשום 100% כותנה@lgold147 אין שם גופיות מפלנל וכד', אבל:
לתינוקות ודאי יש גופיות ארוכות, לילדים יש גופיות לבנות תרמיות (מחממות) עם שרוול קצר - זוג ב-29
או שרוול ארוך תרמיות לא בצבע לבן![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
או שיש שם מה שנקרא חולצות בסיס לתלבושת, נראה כמו גופיות ארוכות, אך חסרות מידות, עולה 2 ב-17![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
3 ב-47, יש יותר מידות![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
לא התנסיתי עם החולצות האלו, אני לא משתמשת בגופיות ארוכות, ואני גם לא יודעת אם המחירים שם הגיוניים...על הבסיס הלבנות רשום 100% כותנה
למה את חושבת שזה מחמם?
גם אני הזמנתי משם מס' פעמים, אבל פתאום החלטתי שאני רוצה קופונים / נקודות כפי שמקובל בהרבה אתרי קניות. לכן נרשמתי, אבל כנראה שבאמת הנקודות רק לאנגליה...תסתכלי בפינה הימנית העליונה, שהמשלוח הוא לישראל. לפי דעתי הנקודות הן לאנגליה בלבד...
איך המידות?ממליצה על מעיל מהמם שהזמנתי לבן שלי, הגיע פשוט חלומי! נוח, מחמם וכולל כפפות, וכמובן יפה...
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //