המידות כמו בנקסט?קניתי , ממש מרוצה מהדברים ושזה הגיע עד הבית.
אני קניתי את זה
צפה בקובץ המצורף 754683
זה תואם ממש ל24.
וקטן לבן שלי .
מוכרת ב45 ש"ח
המידות כמו בנקסט?המידות הן אנגליות- כמו של נקסט
צריך לעשות המרה למידות נעליים אירופאיות.
אני התלהבתי מאד גם מהמחיר, הזמנתי וכשיגיע אני יוכל לעדכן
זהו שאני קניתי בלי למדוד התלבטתי בין 24 ל26 כי אין 25 ....המידות כמו בנקסט?
איפה שם הקטע שמודדים את הרגל, כמו שאני רגילה בנקסט?
ומה יצא?זהו שאני קניתי בלי למדוד התלבטתי בין 24 ל26 כי אין 25 ....
מחכים במתחאני לא בדקתי אם אפשר למדוד את הרגל כי הבת שלי לא כ"כ משתפת פעולה עם זה...
הבת שלי היא מידה 27.5 אז לקחתי 28 (10 UK)
עוד כמה ימים אני יוכל לעדכן
שהנעל היא 24.ומה יצא?
תספרי לנו קצת על האתר?
@mirimirimiri @חיה איטהתספרי לנו קצת על האתר?
המכנס גזרה צרה? בתמונה נראה שלאהגיעה לי ההזמנה בשעה טובה
החולצות האלו מעולות! מידה 2-3 יושב בול על ילד בן שנתיים.
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
המכנס הזה נראה מהמם, איכותי מאוד! אבל גדול לצערי, מידה 2-3 מתאים לדעתי לגיל 3
מוכרת אותו ב-23 שקל במודיעין עילית
![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
אין לי אינדיקציה כי זה ממש ענק על הבן שלי.זה לא נראה צר במיוחד. אבל גם לא רחב.המכנס גזרה צרה? בתמונה נראה שלא
הקישורים לא תקינים? רק לי?הגיעה לי ההזמנה בשעה טובה
החולצות האלו מעולות! מידה 2-3 יושב בול על ילד בן שנתיים.
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
המכנס הזה נראה מהמם, איכותי מאוד! אבל גדול לצערי, מידה 2-3 מתאים לדעתי לגיל 3
מוכרת אותו ב-23 שקל במודיעין עילית
![]()
Sites-ASDA-INT-Site
global.direct.asda.com
הזמנת נעליים?אתמול סו"ס הגיע לי המשלוח, הכל נראה מצוין, חוץ מחולצות טי לתינוקות שהזמנתי מידה 0-3 וזה גדול על הבייבית, משהי רוצה לקנות את זה ממני במודיעין עילית?? (מתוקות ממש!!!)
הזמנתי גם את ה טייצים האלו, מושלמים ומומלצים!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //