- הוסף לסימניות
אההה אני יודעת ניסיתי איתו ואין כלוםהתכוונתי למספר מעקב מהאתר של פוסט אנ אל- אמור להתחיל בNL
אההה אני יודעת ניסיתי איתו ואין כלוםהתכוונתי למספר מעקב מהאתר של פוסט אנ אל- אמור להתחיל בNL
גם לא יהיה רשום כלום כי זה משלוח מדלת לדלת ונפלנו ככל הנראה עם חבורת נוכלים או צבים.אצלי גם בדואר ישראל לא רשום כלום
לא נמצא מידע....
אני באמת ביאוש
וגם לא קיבלתי שום טלפון שהמשלוח שלי בדרך, אבל יותר הגיוני שזה מזה ולא מאלי אקספרס לדעתי אם קיבלת כזה טלפון
הזמנתי ב11.11, הגיע אתמול
החברת משלוחים שלי היתה פדקס
תכנסי למעקב, מה כתוב לך?
כתוב לכן במעקב של גורג Delivered?גם לא יהיה רשום כלום כי זה משלוח מדלת לדלת ונפלנו ככל הנראה עם חבורת נוכלים או צבים.
שלחתי עוד מייל נזעם לג'ורג' (שולחת פעמיים בשבוע בתקווה שזה יזיז משהו לחיילים הבריטיים האלו) נראה מה יענו הפעם.
לא אופתע אם יבקשו ממני להתאזר בעוד סבלנות.
לא מחייב. תלוי איזו שיטת משלוח בחרת. יש כאלו כאן שכתבו שהזמינו לנקודת איסוף וקיבלו בתוך שבועיים ואפילו פחות.לפי התגובות פה לא נראה שכדאי להזמין משם
חבל, כי הבגדים נראים איכותיים אבל לחכות למשלוח יותר מחודש ואין מי לדבר מוריד את החשק...
כתוב שזה נשלח, וזה כבר עומד כמעט שלושה שבועות על סטטוס של "נמצא בטרנזיט" בדרך למדינת היעד ישראל.כתוב לכן במעקב של גורג Delivered?
גם אצלי בדיוק ככהכתוב שזה נשלח, וזה כבר עומד כמעט שלושה שבועות על סטטוס של "נמצא בטרנזיט" בדרך למדינת היעד ישראל.
גם שלי מה6 לחודש בדרך ועבר כמעט חודש מאז שהזמנתיבכל המעקבים שיש אין שום עדכון לחבילה שלי מה-5/11 שזה נשלח (גם דואר ישראל וגם TRACK 17)
ועבר כבר חודש מאז שהזמנתי (גם נתנו לעצמם איזה שבוע וחצי מההזמנה שלי ועד שניאותו לשלוח)
זה ממש מיאש!
במיוחד שאם הייתי מזמינה מנקסט מזמן זה היה מגיע....
הזנתי מעיל. מעיל. וחצאית וקרדיגן. זהו. לא מגפונים בצורת מפלצת, לא מכנס תפור בהזמנה אישית, לא מותג שעוד לא נוצר. מעיל, חצאית וקרדיגן. אני גרה בתחומי הקו הירוק. שילמתי כמו אזרח מהוגן, באשראי, מיידית. מה עוד?סתם מעניין לדעת אם הזמנתן את אותו פריט שנמצא כנראה במחסן בהולנד, שיידעו לא להזמין אותו...
אחרת איזו סיבה יכולה להיות שהוציאו לכן משלוח מהולנד?
או שאולי אתן גרות באיזה איזור שמוגדר מעבר לקו הירוק?
אני מנסה להבין איך הולך הקטע עם חברות המשלוח שהם בוחרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //