כשאת כותבת פניתי אליהם למי את מתכונת לסקינט או לגורג?
אני באמת הזמנתי לנקודת חלוקה (בטעות)הוצאתם לי את המיץ,
עד שכבר התלהבתי מהאתר וכו'...
אבל אולי אם מזמינים עד נקודת חלוקה החבילה מגיעה מהר יותר?
איך תקשרת עם גורג שהם היו כל כך אדיבים ובדקו לך עם החברת משלוחים בדיוק איפה ההזמנה שלך אוחזת?לג'ורג
לא הצלחתי למצוא פרטי תקשורת עם סקינט זה נשמע משהו חאפר
מישהי מהממתינות כבר קיבלה את החבילה שלה???? אני כבר מתחילה לחשוב שיש כאן איזה עוקץ או מה
עד מתי הם חושבים שנאזר בסבלנות????
כתוב שזה ממתין לאיסוףסוף סוף לאחר חודש וחצי (18.10)יש במעקב ההזמנה הודעה שונה מ"הטנדר".
מה זה אומר?
ואיפה הקישורים?...
גם שלי, האם התחדש משהו אצלך, יש סיכוי?איך תקשרת עם גורג שהם היו כל כך אדיבים ובדקו לך עם החברת משלוחים בדיוק איפה ההזמנה שלך אוחזת?
כי גם אני הזמנתי ב01 ל11 ומאז אני מחכה להזמנה ולכל המיילים הנזעמים שלי אני זוכה רק למענה שיכול להיות עיכובים ושאני יתאזר בסבלנות ואוכל לבדוק את הפרטים במספר מעקב שלא מתעדכן מה6 לחודש
קיבלתי ביום שישימישהי מהממתינות כבר קיבלה את החבילה שלה???? אני כבר מתחילה לחשוב שיש כאן איזה עוקץ או מה
עד מתי הם חושבים שנאזר בסבלנות????
מה זה פוסטאנאל, זה הגיע לי במשלוח עד הבית נראה משלוחים של skynet כך כתוב באתר של המעקבאצלי לא התחדש כלום, עדין מחכה לחבילה בדחיפותתתת מקוה שאולי זה שיש כאלו שקיבלו בסוף שבוע זה אומר שגם שלי יגיע מתי שהוא
@ביגר שלך הגיע דרך פוסטאנאל? מתי הזמנת? התעדכן לך משהו במעקב לפני שקיבלת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים