עזרה קניות באתר George

מזדהה אתך, ובכל לב. גם אני ביצעתי הזמנה ב11\3 ועד עכשיו היא נמצאת בטרנזיט. אבל אני בכל זאת עדיין קצת אופטימית כי ג'ורג' היא בכל זאת חנות מוכרת וידועה מאד באנגליה. לדעתי הם פשוט לא נערכו טוב מספיק למשלוחים לישראל או בכלל, או נפלו על חברת משלוחים איומה. איומה. ונוראית וחצופה. ואם אני לא אעצור כאן, לא אעצור בכלל. . . העיקרון הובן.

בפעם הראשונה שהזמנתי אצלם דווקא הגיע בזמן מצוין
לא נראה לי שיש חשש שהחבילות לא יגיעו בכלל
קורה שלחברות יש פשלות במשלוחים אבל אני כן חושבת שהם צריכים לפצות את מי שאחר לו המשלוח

@אמונה.
אין ספק שהם לא נערכו למשלוח תקין לישראל, יש להם הרבה לאן להתקדם...
זאת חנות מוכרת וותיקה, המשלוח העולמי חדש,
מקווה שישתפר מהר כי אני ממש אוהבת את הסחורה, ועוד יותר את המחירים...
בקשר אליך - כפי שכבר קרה אצל מישהי נוספת, בגלל הקורונה הם מניחים את המשלוח ליד הדלת בלי לעדכן,
אז- או שהמשלוח ממתין מאחורי הדלת ונשאר לך לפתוח, או ששכנה נחמדה אספה אותו ותביא לך בהמשך..
מקווה שלא תצטרכי להתאמץ הרבה כדי להבין אצל מי זה
מחכים לעדכון שמח! או לפחות קצת פחות מעוצבן...

נערך לאחרונה ב:
@אמונה.
מקווה שיתפר מהר כי אני ממש אוהבת את הסחורה, ועוד יותר את המחירים...
בקשר אליך - כפי שכבר קרה אצל מישהי נוספת, בגלל הקורונה הם מניחים את המשלוח ליד הדלת בלי לעדכן,
אז- או שהמשלוח ממתין מאחורי הדלת ונשאר לך לפתוח, או ששכנה נחמדה אספה אותו ותביא לך בהמשך..
מעניין אצלי ב2 הפעמים שהזמנתי התקשרו וממש לא השאירו מאחורי הדלת
פעם ראשונה היה לי מספר טלפון לא תקין באתר והמשלוח התעכב לי בכמה ימים כי לא היה לו דרך להשיג אותי

למה הם לא שולחים עם דואר ישראל???

באמת מוזר
אליי לא התקשרו בכלל, ממש הופתעתי לגלות מאחורי הדלת
אני עדיין שוברת את הראש מה הקטע של כ"כ הרבה חברות שליחויות,
ולפי מה בוחרים לאיזה חברה חהעביר את החבילה התורנית

אז יש תקווה?
זה החברת שליחויות גם שלי...

@אמונה.
מקווה שישתפר מהר כי אני ממש אוהבת את הסחורה, ועוד יותר את המחירים...
הלכתי הרגע לדלת לבדוק אולי קרה נס :rolleyes:
הוא לא קרה :cool:
והייתי בבית בשלושת הימים האחרונים אז התרחיש של השכנה פחות יתכן...
אבל אולי. לפחות עוררת בי תקווה...

POSTAL CARRIER - יש למישהו נסיון איתם?

כבר מה14 לחודש תקוע אצלם, בבלגיה...
נראה מתי זה יגיע

סוף טוב............. ב"ה קיבלתי את ההזמנה אחרי כמעט חודש!!

עם מי? תעדכנו בבקשה עם איזו חברת משלוחים הגיעו אליכם המשלוחים.
האם יש מישהי שכבר קיבלה דרך פוסטאנאל? נא לעדכן, כל שביב של תקווה ישמח אותנו מאד. . .

@דבורי ג האם קיבלת תשובה כלשהי? השארתי מיילים, פניות ואיומים בכל מקום אפשרי, ונאדה. כלום.
אני מתחילה להתייאש! לפחות היה מישהו לדבר איתו!! זה מוריד מהדעת, לדבר לקירות כל הזמן.
האמת - בקירות לפחות נאמר "אזניים לכתל" כאן לא רואים את זה. . . :(

]
@דבורי ג האם קיבלת תשובה כלשהי? השארתי מיילים, פניות ואיומים בכל מקום אפשרי, ונאדה. כלום.
אני מתחילה להתייאש! לפחות היה מישהו לדבר איתו!! זה מוריד מהדעת, לדבר לקירות כל הזמן.
האמת - בקירות לפחות נאמר "אזניים לכתל" כאן לא רואים את זה. . . :(
את האמת שאני כבר התיאשתי מהחבילה שלי
לא עוזר כמות המיילים הנזעמים שאני רושמת, לא מקבלת אף תגובה
הזמנה מלפני חודש, עדין תקועה בטרנזיסט
חצופים זה לא מילה
מילא אם היו מבטלים לי את ההזמנה או אומרים לי עוד כמה זמן זה יכול להתעכב או מתי זה כן יהיה אצלי, חוסר התגובה הכי מעצבן כאן בכל העסק

עצוב לי עבור כל אלה שלא קיבלו את ההזמנה.
אני הזמנתי וקיבלתי לאחר שבועיים עד פתח הבית (היתה גם הודעה קולית שהמשלוח מגיע, ולמחרת הוא הופיע)
מאד מרוצה מהמוצרים.

עם מי? תעדכנו בבקשה עם איזו חברת משלוחים הגיעו אליכם המשלוחים.
האם יש מישהי שכבר קיבלה דרך פוסטאנאל? נא לעדכן, כל שביב של תקווה ישמח אותנו מאד. . .
אלי שלחו בPostnl
קיבלתי חודש אחרי ההזמנה
מה שכן, באתר שלהם לא היה מידע מעודכן, רק באתר 17track התעדכן בשניה שהגיע לסניף הדואר + מס' מדף

אצלי גם בטראק 17 הוא מראה את אותו מעקב מטופש שהוא מראה בפוסט אן אל כבר מלאאאא זמן
1606766624142.png

אלי שלחו בPostnl
קיבלתי חודש אחרי ההזמנה
מה שכן, באתר שלהם לא היה מידע מעודכן, רק באתר 17track התעדכן בשניה שהגיע לסניף הדואר + מס' מדף
אבל אני לא מבינה, אצלי זה אמור להגיע לבית עם פוסטאנאל. כשאני מנסה לחפש במעקב משלוחים של דואר ישראל הוא כותב שאין מידע על משלוחים מדלת לדלת. גם בטראק 17 לא הצלחתי לעלות על גורל החבילה. מה זה אומר?

אבל אני לא מבינה, אצלי זה אמור להגיע לבית עם פוסטאנאל. כשאני מנסה לחפש במעקב משלוחים של דואר ישראל הוא כותב שאין מידע על משלוחים מדלת לדלת. גם בטראק 17 לא הצלחתי לעלות על גורל החבילה. מה זה אומר?
גם אצלי ככה בול
אני רואה ששתינו באותה צרה
לא יודעת אם זה מנחם אותי
אולי נתבע אותם ביחד:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה