דרוש מידע קניות בנקסט - שעטנז

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על חשש שעטנז במכנסי כותנה לגברים מנקסט? מישהו אולי בדק במעבדה או משהו?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לסמוך על בדיקה של מישהו.
הכי מומלץ לבדוק בעצמך!

• הוסף לסימניות
אם לא כתוב בחומרים "צמר" או "פשתן" בשפה כלשהי, אז לא צריך לעשות בדיקה, אם יש בלאי בגדים בבטנה אז עושים כי את ההרכב בד שלהם לא כותבים.

• הוסף לסימניות
אם לא כתוב בחומרים "צמר" או "פשתן" בשפה כלשהי, אז לא צריך לעשות בדיקה, אם יש בלאי בגדים בבטנה אז עושים כי את ההרכב בד שלהם לא כותבים.
אני לא בטוח. לפעמים יש חתיכה מאוד קטנה של בד, נניח בסוף הצווארון, ואז לא מציינים. כבר קרו מקרים.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח. לפעמים יש חתיכה מאוד קטנה של בד, נניח בסוף הצווארון, ואז לא מציינים. כבר קרו מקרים.
נכון, אבל הלכתית אין חיוב לבדוק בכזה מצב.
הכי טוב לשאול רב, ככה קראתי בזמנו בספר שנקרא "שעטנז כהלכתו" (או משהו בסגנון הזה).

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. השאלה שלי היא בעיקר אם יש מישהו שקנה ובדק כבר... האם כדאי לקנות ולבדוק או שמישהו כבר בדק ויחסוך לי את ה'הימור' הזה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. השאלה שלי היא בעיקר אם יש מישהו שקנה ובדק כבר... האם כדאי לקנות ולבדוק או שמישהו כבר בדק ויחסוך לי את ה'הימור' הזה
על זה בדיוק עניתי לך שאין דבר כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה