דרוש מידע קניות לשנת הלימודים החדשה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על אפשרויות קניית מכשירי כתיבה עטיפות וכדו' לשנת הלימודים הבאה דרך קטלוג בהזמנה דרך הטלפון בלי התרוצצות בשמש הקופחת ידוע לי על שארפן האם קיים עוד משהו בדומה לזה

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בשארפן
מומלץ ממש הגיע אלינו מאוד מהר!!

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להעלות
זה כותב לי שזה קובץ גדול מדי

• הוסף לסימניות
בקטלוג עצמו לא כתוב איפה ניתן להשיג את הקטלוג
בכח הפרסום השבוע היה כתוב היכן ניתן להשיג אך לא זכור לי כעת בע"פ

• הוסף לסימניות
"בדק בית" בבית שמש
מבחר ענק.
אין חוסרים אף פעם.
מגיע ארוז יפה ומסודר
מחירים ממש זולים

כבר שנה רביעית שמזמינים מהם ומאד מרוצים.
רק תבדקו אם יש להם משלוחים לכל הארץ.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך המחירים של שארפן לעומת כל החנויות של מכשירי הכתיבה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על אפשרויות קניית מכשירי כתיבה עטיפות וכדו' לשנת הלימודים הבאה דרך קטלוג בהזמנה דרך הטלפון בלי התרוצצות בשמש הקופחת ידוע לי על שארפן האם קיים עוד משהו בדומה לזה
מאיפה אתם? מירושלים?,
אם כן, אפשר לעשות הזמנה ב"הכל לגן" (+משלוח שיעלה בסביבות 35 ש"ח) מגיע אחרי יומיים.

• הוסף לסימניות
המחירים סבירים- אבל לא נראה לי שהם עושים משלוחים מחוץ לירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה