קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ה-11.11 התחיל כבר בסין, נכון?
אז למה כשאני מנסה לעשות הזמנה הוא נותן לי את המחירים שלפני ההנחה?

[FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]תיק[/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold] , [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]נראה [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]מעולה[/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]http://he.aliexpress.com/item/designer-women-messenger-bags-women-handbags-women-bag-high-quality-bolsas-femininas-bolsos-mujer-women-leather/32318915380.html[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]
תיק​
[FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]
-​
טבעת​
[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]
סט​
[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]שרשרת[/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]+[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]צמיד [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]הלו[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]קיטי[/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]http://he.aliexpress.com/item/1set-6pcs-hello-kitty-jewelry-necklace-bracelet-hair-band-Baby-Hair-Clips-Children-Hair-Accessories-cute/32263418666.html[/FONT][/FONT]
מעיל​
[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]ילדות [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]מהמם[/FONT][/FONT][FONT=Arial,Arial][FONT=Arial,Arial] ([/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]קצת [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]קמיט[/FONT][/FONT][FONT=Arial,Arial][FONT=Arial,Arial]) [/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]http://he.aliexpress.com/item/kids-girl-clothes-children-coat-2015-autumn-spring-outwear-kids-jackets-winter-jacket-children-s-clothing/32295641017.html[/FONT][/FONT]
משחק מ​
סיכה​
[/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]יפה[/FONT][/FONT][FONT=Arial,Arial][FONT=Arial,Arial] ([/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]גודל [/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew),Arial][FONT=Arial (Hebrew),Arial]גדול[/FONT][/FONT][FONT=Arial,Arial][FONT=Arial,Arial]) [/FONT][/FONT][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold][FONT=Calibri,Arial Rounded MT Bold]http://he.aliexpress.com/item/Big-Stacked-Boutique-Bows-With-4-5cm-Clip-Purple-And-Pink-Polka-Dot-Toddler-Hair-Bows/32340650572.html?adminSeq=205999652&shopNumber=1394628[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial,Arial][FONT=Arial,Arial]
[/FONT][/FONT]

זה לא העגלה, זה רק הריפוד או משהו כזה

מצטרף לשאלה..
אני מזמין דברים ומוסיף לסל ואז אני רואה שהמחיר קפץ
למי יש פתרונות ?
תבדקו טוב טוב שאתם מבצעים את הקניה שזה המחיר הזול

עכשיו הכל התעדכן!

רק אני לא מצליחה לשלם באליאקספרס?

גם אני בדיוק מנסה.
כבר חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס.
מה עושים?

הוא לא מקבל פתאום את האשראי שאני תמיד משלמת בו

גם לי נכתב שהוא לא מקבל את האשראי , נסתי שוב ושוב בסוף הלכתי לפי פריט פריטוחלק נכתב לי שהתשלום הצליח
עכשיו אני רואה במייל איזה 10 הודעות ש- מכל הנסיונות שלי שהקניה הצליחה
איך מבטלים הכל?

נכתב ע"י גרפירמה;1844134:
עגלת יויו בזה מחיר? מה אתם אומרים, כדאי לקחת את הסיכון?!

http://he.aliexpress.com/item/Kissb...93.html?adminSeq=222502704&shopNumber=1675177

זה ממש לא עגלה,
זה מושב וגגון.

הם כותבים בפרוש בהמשך:
מוצר זה מכיל כרית מושב צל לשפוך ואחד אחד , לא כולל עגלת תינוק .

וגם בתמונות,
העגלה בכוונה שקופה.

אני עושה פריט פריט,

פריט אחד כתב לי שיש בעיה וראיתי שלא קיבלתי מייל על ההזמנה.

על שאר הפריטים כן עבר התשלום בהצלחה ולמרות זאת לא קיבלתי מייל,
בד"כ מקבליים מיד מייל על ההזמנה, לא?

נכתב ע"י ת123;1844204:
גם לי נכתב שהוא לא מקבל את האשראי , נסתי שוב ושוב בסוף הלכתי לפי פריט פריטוחלק נכתב לי שהתשלום הצליח
עכשיו אני רואה במייל איזה 10 הודעות ש- מכל הנסיונות שלי שהקניה הצליחה
איך מבטלים הכל?

וואי. בדקתי עכשיו והגיע לי הודעות שהתשלום התקבל.
אבל שילמתי על כמה דברים, ועל חלק פעמיים.
איך אני אדע על מה שילמתי ועל מה לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה